Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor, când nu se află pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2024, 11:23

Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor dincolo de lumina reflectoarelor!

Kayra Şenocak se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia. Acesta are 45 de ani și își surprinde fanii în continuare cu noi proiecte de excepție. Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Ertugrul, care i-a adus un succes răsunător și un plus de notorietate. Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem, apoi în anul 2019 a revenit la Kanal D, în producția Patria mea ești tu.

Dincolo de carieră strălucită în domeniul actoriei, Kayra Şenocak

Kayra Şenocak, parcurs spectaculos pe plan profesional

Actorul Kayra Şenocak s-a născut în anul 1975, în Istanbul, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație exemplară și suport material pentru a-și finaliza studiile. După încheierea liceului, Kayra Şenocak s-a înscris în 1993, la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Cine este și câți ani are Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebrul actor când se lupta cu obezitatea

În 1994, Kayra Şenocak a debutat cu un rol secundar în distribuția producției Kaygısızlar, care a reprezentat primul pas către carieră de succes din prezent. Treptat, talentatul actor a devenit din ce în ce mai cunoscut și mai apreciat de marile case de producție din Turcia și a primit tot mai multe oferte de a juca în noi

producții de excepție. Cel mai recent proiect din care a făcut parte carismaticul actor a fost serialul O dragoste, în care a jucat rolul Ertugrul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită

Pe plan profesional Kayra Şenocak s-a bucurat de mari reușite și a gustat celebritatea încă din primii ani de activitate, pe plan personal, renumitul actor nu a avut parte de același succes, deoarece a trecut printr-o căsnicie eșuata, după o căsătorie

de doar trei ani cu prima lui soție, Verda Şenocak. După multe încercări nereușite de a-și reface viața alături de o altă femeie, Kayra Şenocak și-a întâlnit marea iubire în anul 2018, iar un an mai târziu actorul a cerut-o în căsătorie pe Ayşe Karadavut. Fericitul eveniment a avut loc în Istanbul, într-un cadru de poveste, unde au avut alături rude, mulți prieteni apropiați și colegi de breaslă.

Kayra Şenocak și-a întâlnit marea iubire în anul 2018, iar un an mai târziu actorul și aleasă lui, Ayşe Karadavut, s-au căsătorit cu mare fast. Fericitul eveniment a avut loc în Istanbul, într-un cadru de poveste, unde au avut alături rude, prieteni apropiați și mulți colegi de breaslă.

Citește și: Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de aleasa inimii sale! Iată ce ținute nonconformiste au ales cei doi miri

Pe lângă marea pasiune pentru actorie, Kayra Şenocak adoră și muzică. Acesta a urmat câteva cursuri și a înregistrat câteva piese în ultimii ani, care au fost primite cu admirație de către public. De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de Instagram un scurt clip în care și-a făcut apariția pe scenă în cadrul unui eveniment privat. Îndrăgitul actor a fredonat o melodie și a fost adulat de publicul prezent.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!