Talia lui Kim Kardashian a șocat internetul în ținuta de la Met Gala 2024

Author: Diana Bostan

Kim Kardashian la Met Gala 2024

Sursa: Nick Knight

Kim Kardashian a uimit audiența de la Met Gala 2024. Diva a optat pentru o ținută ce-i pune în evidență talia extrem de subțire și posteriorul.

Gala Met din acest an a avut loc luni, 6 mai, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Vedetele au avut de respectat și un dress-code, ”Grădina timpului”, iar Kim Kardashian a avut grijă ca ținuta sa să atragă toate privirile.

Talia lui Kim Kardashian a șocat internetul în ținuta de la Met Gala 2024

Deși este recunoscută pentru posteriorul său, Kim Kardashian a șocat audiența cu talia extrem de subțire.

Vedeta de reality-show, în vârstă de 43 de ani, a strălucit pe scările Met Gala 2024 într-o ținută care atrage atenția. Cu o amprentă personală asupra temei „Frumuseți adormite: Redescoperirea modei”, Kim Kardashian a apărut într-o rochie transparentă creată de designer-ul John Galliano, cu o trenă din dantelă ce prezenta motive florale și frunze.

Citește și: Cele mai tari ținute de la Met Gala 2023. Jared Leto i-a surprins pe toți cu costumul său

Desigur, cea mai atrăgătoare parte a ținutei sale a fost corsetul de argint, care îi subția considerabil talia. La un moment dat, Kim Kardashian părea să primească ajutor din partea celor prezenți pentru a urca treptele, ca urmare a rochiei strâmte, potrivit MSN. Acest lucru nu este ceva neobișnuit pentru vedetă, aceasta optând pentru alte ținute incomode și-n trecut.

Kim Kardashian și-a schimbat și culoarea părului pentru Gala Met din acest an, optând pentru un blond de gheață ce accentua perfect nuanțele de argint din rochie.

Vedeta a ales să-și coafeze părul într-un mod lejer, iar machiajul a fost unul subtil, un fard de pleoape argintiu strălucitor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

@sussan_mourad @Kim Kardashian waist at Met Gala 2024 shocks the internet #metgala #kimkardashian #metgala2024 #met #metgalaredcarpet #themetgala #sussanmourad ♬ i like the way you kiss me- Artemas

Apariții extravagante la Met Gala 2024

La fel ca în fiecare an, vedetele au concurat într-o varietate de ținute extravagante. Actrița Zendaya, care a fost și gazda galei în acest an, a optat pentru o rochie în nuanțe de albastru și verde.

Citește și: Cum arata Kim Kardashian fara machiaj! Postura inedita in care a fost surprinsa vedeta

Rochia vedetei a fost în perfect acord cu tema evenimentului, intitulată „Grădina timpului”. Alegerea culorilor și texturilor în rochia ei a reflectat cu eleganță și rafinament conceptul din spatele temei, oferindu-i o prezență fermecătoare și remarcabilă pe covorul roșu al Met Gala 2024.

O altă apariție strălucitoare a fost cea a lui Jennifer Lopez, o altă figură marcantă a serii. Rochia ei a fost o capodoperă de artă, brodată manual cu milioane de mărgele și fire de argint, creând un efect strălucitor și captivant.

Alegerea sa vestimentară a evidențiat rafinamentul și stilul ei distinct, reușind să atragă atenția și să impresioneze publicul și criticii de modă deopotrivă.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!