O pensionară a câștigat 21.000 de lei la “Tu urmezi!” #Într-un joc tensionat, contracronometru, concurenta s-a descurcat exemplar

,

Tensiune maximă aseară la “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, o concurentă a reușit să câștige 21.000 de lei.


In articol:

A fost o seară de glorie pentru Farida, o pensionară de 72 de ani, care a reușit cu multă pricepere și răbdare să ajungă în runda finală a game show-ului “Tu urmezi!”, după un joc antrenant.

O pensionară a câștigat 21.000 de lei la Tu urmezi!

Mare satisfacție pentru concurentă, dar și pentru gazda show-ului,  Dan Negru, care a îmbrățișat-o și felicitat-o pe campioana care a reușit să își adjudece 21.000 de lei.

Citeste si: Ce-i spune Dumitru Prunariu lui Dan Negru în ediția de sâmbătă a game show-ului “Tu urmezi!” despre existența extratereștilor?

Pentru că ați reușit să gândiți altfel ați câștigat. N-a fost ușor. Dacă la 72 de ani Farida  a reușit să gândească altfel și a reușit să câștige 21000 de lei, poți și tu! Tu urmezi!”,  a spus Dan Negru în aplauzele publicului. 

În runda finală, pornind de la un premiu în bani de 160.000 de lei, suma s-a redus apoi la 21.000 de lei, Farida greșind răspunsul uneia dintre întrebări și reluând, astfel, jocul; dar bucuria a fost cu atât mai mare pentru concurentă, în momentul în care s-a strigat stop joc și a reușit să își adjudece premiul uriaș.

Odată ajunsă în studioul “Tu urmezi!”, Farida i-a povestit lui Dan Negru despre studiile ei, călătoriile în lumea întreagă, dar și despre ce a profesat în trecut.

“Am citit mult, am fost în Mongolia. Am umblat, îmi place să merg în locurile despre care am citit. Citesc foarte mult, am 3-4 biblioteci. M-am ocupat cu agricultură, am fost inginer agronom, a fost o meserie frumoasă!”,  povestea Farida.

Nu pierdeţi în fiecare sâmbătă, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unică emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

Citeste si: N-o să-ți vină să crezi ce a făcut Marian Drăgulescu chiar în platoul emisiunii Tu urmezi! “Pe vremea mea, toți copiii făceau asta!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce aliment total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic? Celebrul astronaut român povestește întâmplarea în detaliu, chiar în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, sâmbătă,...

ANPC răspunde după ce Blue Air a făcut plângere penală la Parchetul General: Au păcălit cu bună știință câteva sute de mii de pasageri

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Dumitru Prunariu, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Talentul fără studiu nu reprezintă mare lucru”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies