O adolescentă a murit după ce a fost atacată de un rechin. Aceasta și-a găsit sfârșitul înotând într-un râu

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2023, 07:56

O adolescentă a murit după ce a fost atacată de un rechin

Sursa: Pexels.com

O fată de 16 ani a murit după ce a fost atacată de un rechin, în timp ce înota într-un râu.

Acest incident a avut loc în Australia de Vest, unde

specialiștii spun că prezența rechinilor nu este una obișnuită.

Citește și: Motivul pentru care o mamă și-a abandonat copilul de doar opt luni în scara unui bloc din Bălți: „Mă iertați, vă rog”

O fata de 16 ani a fost ucisă de un rechin

Atacul rechinului a avut loc sâmbătă, atunci când fata în vârstă

de 16 ani a vrut să înoate într-un râu, în dorința de a întâlni delfini, însă destinul acesteia a fost unul tragic. Tânăra a fost atacată de un rechin a cărui specie nu a fost identificată încă, ținând cont că în zona de vărsare a râului Swan, în Fremantle, la periferia orașului Perth nu este obișnuit să fie rechini.

Fata a fost scoasă din apă, iar după resuscitări, aceasta a fost declarată decedată.

„Este încă foarte devreme, ceea ce ştim este că ea s-a dus la râu împreună cu prietenii. Erau pe skijet-uri. Un grup de delfini a fost văzut în apropiere, iar fata a sărit în apă să înoate cu delfinii”, a anunțat Paul Robinson, de la poliția din Fremantle.

Citește și: „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață

Acesta a mai anunțat, în cadrul conferinței de presă, că familia tinerei se află în continuare într-un mare șoc după această experiență traumatizantă și neașteptată.

Citește și: Cine este femeia care a muncit toată viața și a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta. Alina a ajuns să doarmă în mașină și refuză să primească bani de pomană

Un astfel de atac a mai avut loc în anul 1960

Ultimul atac în care o persoană a decedat după ce aceasta a fost rănită de un rechin, ce se afla într-un lac, a avut loc în anul 1960. Un rechin taur, cu o lungime aproximativă de 3,3 metri, a ucis un scafandru la Roseville Bridge din Sydney.

Un băiat de 18 ani a murit înecat în râul Moldova, încercând să-și salveze sora. Fata a decedat la spital

Un atac ce a atras atenția asupra rechinilor din acea regiune a avut loc anul trecut, în luna februarie, atunci când un alt scafandru a fost omorât brutal de un rechin. Acest atac a fost unul dintre cele mai mari, din anul 1963.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 6 februarie 2023: Cele mai norocoase zodii. Visuri și proiecte ambițioase la început de săptămână

Sursa: hotnews.ro 

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”