Numele următoarei țări care va fi atacată de Rusia a fost dezvăluit. Este membră NATO

,
nato-rusia-atac

Numele următoarei țări care va fi atacată de Rusia a fost dezvăluit. Este membră NATO

[Sursa foto: PixaBay]

Rusia nu pare că vrea să se oprească prea curând, iar numele țării care va fi atacată următoarea s-a aflat. Avertismentul a fost făcut chiar de către un politician din Slovacia, în fața liderilor Uniunii Europene, dar și în fața reprezentanților mediului de afaceri.


In articol:

Eduard Heger susține că Rusia ar fi pus ochii pe Slovacia, motiv pentru care, dacă va câștiga războiul din Ucraina, aceasta va fi următoarea sa țintă.

„Dacă Ucraina eșuează, urmează Slovacia. Ucraina trebuie să câștige”, a spus premierul de la Bratislava, conform Playtech.ro, la Forumul Economic Mondial de la Davos.

De asemenea, politicianul a condamnat faptul că Uniunea Europeană nu a luat suficiente măsuri în ceea ce privește dependența de energia Rusiei și îndeamnă liderii țării să găsească alternative.

Citeste si: În ce condiții va scăpa Rusia de criza alimentară. Vladimir Putin a făcut anunțul

Politicianul vrea că Rusia să plătească pentru ceea ce face în Ucraina

De prea multă vreme ne-am schimbat, practic, valorile pentru gaz și petrol ieftin. Compromisul cu Putin a provocat un război în Ucraina. Un război agresiv, în care oamenii mor. Ucrainenii își varsă propriul sânge pentru valorile noastre, pentru ca noi să nu fim nevoiți s-o facem”, a mai spus Eduard Heger.

Mai mult decât atât, premierul insistă asupra faptului că reprezentanții Uniunii Europene trebuie să încheie o colaborare cu Balcanii de Vest și cu Ucraina, pentru a da „măsuri restrictive standardizate de aderare la Uniunea Europeană”.

De asemenea, Ucraina, încă de când amenințările războiului au început să își facă simțită prezența, a întărit relațiile pe care le are cu Uniunea Europeană din punct de vedere politic și economic.

În continuare, Kievul a declarat că vrea să facă și ea parte din Uniunea Europeană, motiv pentru care a semnat actele necesare.

nato-rusia-atac

Numele următoarei țări care va fi atacată de Rusia a fost dezvăluit. Este membră NATO

[Sursa foto: Istock]

Dmitro Kuleba cere ca Uniunea Europeană să renunțe la gazul rusesc

Acesta a motivat dorința prin specificarea faptului că, dacă țările nu se vor folosi de gazul din alte țări, prețul pe care vor fi nevoite să îl plătească Rusiei va fi dublu.

„A continua să cumpere gaz şi petrol din Rusia ar însemna pentru UE să plătească Rusiei pentru livrările de energie şi să-i furnizeze Ucrainei asistenţă financiară. Suntem toţi curioşi să vedem cum se încheie”, a spus fostul reprezentant permanent al Ucrainei la Consiliul European.

Citeste si: Fostul aliat al lui Vladimir Putin a fost de acord ca 100 de voluntari ai țării să se alăture Ucrainei în lupta cu Rusia

  Ramzan Kadîrov a spus că este gata oricând să atace Polonia

O nouă amenințare vine la adresa unei alte țări NATO. De data aceasta, este vorba de Polonia, care a fost amenințată direct de către liderul Republicii Cecene.

„Chestiunea Ucrainei este încheiată. Sunt interesat de Polonia. Ce încearcă să obțină Polonia? După Ucraina, dacă primim ordin, în 6 secunde vă arătăm de ce suntem în stare. Mai bine vă retrageți armele și mercenarii”,  a spus acesta prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter de către un jurnalist BBC, conform Newsweek, relatează  Digi24.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un vameş maghiar şi-a dat demisia după un conflict violent în Vama Nădlac cu un cetăţean român VIDEO

Șeful ONU, întâlnire de maximă importanță cu Vladimir Putin. Care vor fi subiectele de discuție dintre cei doi oficiali

Poliția Capitalei l-a găsit pe bărbatul care a furat un videoproiector de 32.000 de lei de la Teatrul Național

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Care este, de fapt, motivul pentru care Vladimir Putin a început un război! În ce fel ar putea fi afectată România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies