Nicolas își pierde răbdarea! Vrea din ce în ce mai tare să formeze un cuplu cu Kinga, care este nehotărâtă: „Simt că tu nu vrei să-ți faci o relație aici”

,
Casa iubirii

Nicolas își pierde răbdarea! Vrea din ce în ce mai tare să formeze un cuplu cu Kinga, care este nehotărâtă: „Simt că tu nu vrei să-ți faci o relație aici”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa iubirii”, momente de tensiune s-au creat între Nicolas și Kinga, având în vedere că nu se știe dacă cei doi vor forma cel mai nou cuplu din emisiune.


In articol:

În ediția de astăzi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, Kinga a experimentat momente tensionate din cauza lui Nicolas. Pentru că nu a dat un răspuns sigur cu privire la o relație, Nicolas și-a pierdut răbdarea și i-a spus de nenumărate ori că își va cere eliminarea dacă nu va accepta să fie împreună cu el.

Nicolas și-a pierdut răbdarea și insistă ca Kinga să-i ofere un răspuns. Vrea sau nu să formeze un cuplu cu el?

Casa iubirii

Nicolas și-a pierdut răbdarea și insistă ca Kinga să-i ofere un răspuns. Vrea sau nu să formeze un cuplu cu el?

[Sursa foto: Captură KANAL D]
Casa iubirii
Casa iubirii
Casa iubirii
Casa iubirii
Casa iubirii

Așezați pe canapea într-o atmosferă tensionată, Nicolas și-a spus părerea cu privire la planurile Kingăi în „Casa iubirii”, afirmând în fața ei că, de fapt și de drept, ea nu își dorește o relație, ci doar își pierde vremea.

Citeste si: Dragoș, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii. Ce s-a întâmplat între el și Maria și de ce nu s-a legat nimic între ei

„Simt, în adâncul meu așa, că tu nu vrei să-ți faci vreo relație aici. Simt că parcă n-ai vrea asta, ci gravitezi așa în jurul unor situații”, i-a spus Nicolas Kingăi.

Vizibil enervată de afirmațiile concurentului, Kinga i-a răspuns: „Mă enervezi rău de tot! Adică eu am vrut să te cunosc pe tine... tu te auzi ce vorbești?(...) Ai dreptate! Nu vreau să fac cuplu în Casa Iubirii. Eu am spus așa, că nu vreau să fac nimic pentru show, și lumea să creadă că eu fac cuplu doar de show, nu, nu fac pentru show”. Blondina și-ar fi continuat discursul, dar pentru că Nicolas nu mai avea răbdare, începe să o întrerupă constant, în timpul conversației, spunând: „Nu, nu aștept să termini!”.

Citeste si: O nouă idilă în Casa iubirii? Nicolas o place pe Kinga! „Nicolas a făcut pași foarte mulți spre mine” Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, sâmbătă, într-o ediție incendiară, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

„Eu în gală mă

cer afară. N-am pentru ce să mai stau, jur. Serios, nu mai am pentru ce, nu glumesc. Dacă tu mă refuzi, eu mă cer afară”, a afirmat Nicolas, cu câteva secunde înainte să iasă pe ușă Kinga și să plece în casa fetelor.

„(...) Nu cad în jocul ăsta, eu n-am venit să fac jocuri. Când vrei tu să mai ceri în casă poți să vii, te aștept, dar eu nu fac jocuri. Dacă ăsta e răspunsul tău, ok”, a mai afirmat Nicolas. „Dar nu am dat niciun răspuns”, a fost ultima propoziție rostită de Kinga, înainte ca Radu să intervină și să țipe la ea, spunându-i să plece odată din casa băieților, pentru că va fi penalizată.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Gestul romantic pe care Adrian l-a făcut pentru Bianca a stârnit un val de controverse în casa bieților. Unul dintre concurenți o curtează pe Bianca. Este relația lor în pericol

SUA oferă opt elicoptere în mod gratuit Cehiei, după ajutorul oferit de cehi către Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat în miez de noapte:”Mâine este ultima zi”. Ce decizie a luat prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies