Dragoș, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii. Ce s-a întâmplat între el și Maria și de ce nu s-a legat nimic între ei

,
Dragos la Culisele Iubirii

Dragos spune ce s-a intamplat intre el si Maria

[Sursa foto: Captură YouTube]

Dragos, unul dintre cei mai controversati concurenti de la Casa Iubirii, a dezvaluit de ce nu si-a gasit perechea in timpul reality show-ului.


In articol:

Dragoș și-a încercat norocul la Casa Iubirii după ce s-a despărțit de fosta iubita pe care o considera posesiva. Mai mult, fostul concurent a încercat să se apropie de Măria, însă cei doi nu au fost pe aceeași lungime de unda.

Foarte glumeț din fire, dar și direct, Dragoș a imitat-o de foarte multe ori în emisiune pe Măria, iar concurentei pare că nu prea i-a căzut bine: "Am încercat să îi dau o șansă, să mă deschid fata de ea, însă, se pare că nu am reușit. Asta a fost. Nu m-a respins, eu am încercat să deschid cu ea anumite subiecte, însă nu am empatizat destul. 

Citeste si: Rona Hartner a povestit cum a ajuns la divorțul de Herve: "Era toxică relația, ne sufocam, nu mai puteam fi împreună!"

Dragos explica de ce nu a facut un cuplu cu Maria la Casa iubirii

Dragos, dezvaluiri la Culisele Iubirii

Dragos, detalii despre eliminarea de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Nu am atacat-o. Eu sunt o fire mai comica, se poate interpreta. Depinde cine încasează glumele. Daca era Kinga sau Bianca, știa să încaseze altcumva glumele mele. Eu am imitat-o. Nu am nimic cu Măria, este foarte frumoasa. Dar așa am simțit eu la momentul respectiv să fac."

Eu și Kinga am fost foarte buni prieteni. Am avut o relație foarte buna desi m-a votat. Nu m-am supărat pe ea. Toate m-au votat, de fapt. Eu am fost perceput greșit de fete, puțin agresiv, arogant, însă am vrut să dau o stare buna în casa. Poate de aceea mi-au pus o eticheta. Daca te etichetează într-un fel, nu mai scapi. Eram cel mai la îndemăna care putea să fie dat spre eliminare. Nu s-a mai ținut de nimic. Au dat o strategie comuna. 

Citeste si: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a anunțat că își va rări cântările. Care este starea de sănătate a manelistului: "Nu mai am putere!"

Dragos: "M-au perceput agresiv si mi-au pus eticheta"

S-au mai făcut mici strategii, în vestiar, în diverse locuri. Măria a fost nominalizata de patru ori și n-a ieșit niciodată. În aceasta emisiune, am venit cu inima deschisa, am luat-o că pe o experiență de viață și am fost pregătit să plec. În viață orice început are și sfârșit. Eu am încercat să cunosc din punct de vedere omenesc fetele. Poate mă duceam și spre o relație, a declarat Dragost pentru Culisele Iubirii.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mario Simen a povestit cu greu despre momentul în care a fost la un pas să își ia viața. Tânărul în vârstă de 24 de ani se confruntă cu o serie de probleme apăsătoare: „Am...

S-a încuiat în casă de nervi că e prea bogat! Un indian care a câștigat 3 milioane de dolari la loterie se ascunde de cei care îi cer bani

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mario Simen, dezvăluiri despre cel mai dureros moment din copilăria sa. Plecarea mamei l-a făcut să se simtă al nimănui: „Nu avea unde să ne ia și pe noi. A trebuit să rămânem...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies