O nouă idilă în Casa iubirii? Nicolas o place pe Kinga! „Nicolas a făcut pași foarte mulți spre mine” Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, sâmbătă, într-o ediție incendiară, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,

Kinga și Nicolas se apropie din ce în ce mai mult și încep o perioada de cunoaștere! Aflați sâmbătă dacă se leagă sau nu o idilă între cei doi concurenți!


In articol:

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii dragostea a plutit în aer! Adrian a recurs la un gest romantic față de iubita lui Bianca, pentru a marca astfel împăcarea după o perioada destul de agitată.

Tânărul i-a trimis în casă mulți trandafiri roșii fiecare însoțit de un mesaj inedit, iar Bianca a fost de-a dreptul încântată și copleșită de surpriză pregătită de partenerul ei.

Se înfiripă o nouă idilă în Casa iubirii! Nicolas o place pe Kinga! „Nicolas a făcut pași foarte mulți spre mine”

În ediția de sâmbătă, o nouă idilă pare că se înfiripă în Casa iubirii. Nicolas se apropie din ce în ce mai mult de Kinga. Încă de când a intrat Nicolas în emisiune, Kinga a afirmat că îi place aspectul lui fizic și a agreat și faptul că tânărul are mașini foarte scumpe.
Nicolas și Kinga încearcă să se apropie și vor avea chiar și o discuție într-un spațiu mai retras din casă, pentru a se cunoaște mai bine.

Mai mult decât atât, Nicolas îi va oferi un inel frumoasei Kinga, spre marea surprindere a tuturor celorlalte fete din Casa iubirii.


În cele din urmă, Nicolas le-a povestit băieților faptul că o place pe Kinga însă ea pare foarte nehotărâta și nu i-a dat speranțe. Pe altă parte, Kinga le va mărturisi fetelor că nu îi place să se grăbească și în plus nu știe ce decizie să ia în privința lui Nicolas, deoarece ar vrea să se mai cunoască și abia apoi să decidă dacă vor formă un cuplu sau nu.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat în miez de noapte:”Mâine este ultima zi”. Ce decizie a luat prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”

Kinga: Nu știu ce să fac!

Nicolas: Nu e grabă!

Odeh: Mai mult decât banii ei, contează caracterul!

Nicolas: Să mor dacă nu-l dețin și pe ăla!

Kinga: Nicolas a făcut păi foarte mulți spre mine!

Citeste si: Gestul romantic pe care Adrian l-a făcut pentru Bianca a stârnit un val de controverse în casa bieților. Unul dintre concurenți o curtează pe Bianca. Este relația lor în pericol

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat în miez de noapte:”Mâine este ultima zi”. Ce decizie a luat prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”

BOR se delimitează de deputatul suspectat de sex cu minori: Aurel Bălășoiu a fost exclus din adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Adrian, gest romantic pentru Bianca! Iubirea lor va stârni valuri de controverse în casa băieților! Cine este concurentul care o place pe Bianca în secret, aflați vineri, într-o...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies