Gestul romantic pe care Adrian l-a făcut pentru Bianca a stârnit un val de controverse în casa bieților. Unul dintre concurenți o curtează pe Bianca. Este relația lor în pericol

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 15:06

Gestul romantic pe care Adrian l-a făcut pentru Bianca a stârnit un val de controverse în casa bieților. Unul dintre băieți este îndrăgostit de concurentă

Bianca este surprinsă de gestul pe care Adrian l-a făcut pentru ea. Tânăra nu se aștepta ca el să fie atât de romantic și să-i pregătească o surpriză.

Bianca și Adrian au o relație cu suișuri și coborâșuri, însă, în final, iubirea învinge, exact ca în basme. Adrian s-a gândit să o surprindă în cel mai frumos mod pe iubita lui, astfel i-a pregătit o surpriză la piscină. Reacția Biancăi l-a lăsat mască.

Bianca, impresionată de gestul romantic pe care Adrian l-a făcut pentru ea

Deși băieții sunt de părere că Bianca și Adrian nu se potrivesc, ci tânăra l-a ales doar pentru că a fost cel mai ușor de controlat băiat din casă, ei bine, tânăra s-a emoționat în urma gestului pe care partenerul ei l-a făcut pentru ea.

Adrian i-a pregătit iubitei lui o surpriză de proporții, acesta a luat mai mulți trandafiri, iar pe fiecare dintre ei a lipit câte un mesaj, Bianca a fost profund emoționată de gestul lui și nu se aștepta să fie atât de romantic.

Bianca: Nu m-am așteptat să-mi faci vreo surpriză.

Adrian: De ce nu te-ai așteptat?

Bianca: Păi, de ce să mă aștept?

Adrian: Ți se pare că nu sunt genul ăla de om?

Bianca:Nu, nu, ești romantic, dar nu credeam că o să-mi faci așa repede, ieri am vorbit și azi să se întâmple.

Citeste si: Adrian, gest romantic pentru Bianca! Iubirea lor va stârni valuri de controverse în casa băieților! Cine este concurentul care o place pe Bianca în secret, aflați vineri, într-o nouă ediție Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Chiar dacă lucrurile merg în direcția bună în relația lor, concurenții nu cred în povestea lor de iubire, Radu a fost cel care a dezvăluit că Bianca nu va pleca cu Adrian din această competiție.

”Chiar am vorbit cu un prieten care îmi spunea că noi femeile tot timpul cerem, reproșăm, dar nu trebuie să fie tot timpul așa, e normal să spui ce simți, însă nu trebuie să reproșezi”, a

spus Bianca.

Calendar Ortodox 24 ianuarie 2023: Ce sărbătoare este marți? Rugăciune pentru sănătate și fericire în familie

Din câte au observat băieții, Bianca îi face ochi dulci lui Nicolas, unul dintre cei mai noi băieți din casă, deși are o relație cu Adrian, cel dintâi este mult mai potrivit pentru ea, după cum au spus băieții. Nicolas o place pe Bianca, dar se teme să facă pași spre ea.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat în miez de noapte:”Mâine este ultima zi”. Ce decizie a luat prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies