Adrian, gest romantic pentru Bianca! Iubirea lor va stârni valuri de controverse în casa băieților! Cine este concurentul care o place pe Bianca în secret, aflați vineri, într-o nouă ediție Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

,
casa iubirii

Adrian, surpriza romantica pentru Bianca

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Adrian îi pregătește Bianca o surpriză de proporții, pentru că împăcarea lor să fie frumoasă și palpitantă. Iată ce valuri de controverse se vor iscă în casa băieților!


In articol:

În ediția de joi concurenții din Casa iubirii au fost protagoniștii unor noi momente tensionate. După ce într-o ediție anterioară, Larisa și Ionuț ajunseseră în pragul despărțirii deoarece concurentul și-a exprimat cu lacrimi în ochi nemulțumirile la adresa parteneri sale, joi, Alexandra a profitat de ceartă celor doi și a trecut la acțiune.

Tânăra l-a chemat în camera roșie pe Ionuț, spre marea uluire a tuturor, dar mai ales a Larisei, care a fost de-a dreptul șocată să își vadă iubitul atât de aproape de rivală ei.

Adrian, gest romantic pentru Bianca! Iubirea lor va stârni valuri de controverse în casa băieților

În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii, Adrian îi va pregăti Biancăi o surpriză de proporții. Tânărul a trimis în casă fetelor mai mulți trandafiri roșii, care au fost așezați în diverse locuri. Superbele flori care simbolizează dragostea au fost însoțiți fiecare de câte un scurt mesaj, iar Bianca a fost de-a dreptul copleșită de însemnătatea momentului pregătit de iubitul ei, pentru a marca în cel mai plăcut mod împăcarea lor, după o perioada destul de zbuciumată a relației lor.

Pe de altă parte, gestul plin de romantism făcut de Adrian, iubite lui, a stârni o ușoară invidie în rândul celorlalte fete, dar și în casa băieților au apărut replici acide la adresa Bianca, despre care au subliniat faptul că nu este deloc ceea ce pare în emisiune.

Radu: Bianca nu e cum pare în emisiune! Cu tine am fost odată la fete și zicea Grațiela pe la început că Bianca făcea nu știu ce chestii cu ea în camera, știi!

Ionuț: Stai pe canapea cu dușmanul!

Radu: Asta vrea să afle informații de la ține despre Bianca! Ce îi place!

Nicolas: Aflu direct de la ea, nu-i problemă!

Citeste si: Dragoș, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii. Ce s-a întâmplat între el și Maria și de ce nu s-a legat nimic între ei

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea a picat pradă ispitei! Cum a fost surprinsă vedeta de camerele de filmat. Imaginile spun tot

Rusia excelează în teroare psihologică: jumătate din avioanele cu care sperie zona de la Marea Neagră sunt niște rable nefuncționale

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ionuț a cedat! Concurentul a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Ce se întâmplă între el și Larisa: Nu crezi tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Au ajuns la final?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies