Ionuț a cedat! Concurentul a izbucnit în lacrimi în fața tuturor. Ce se întâmplă între el și Larisa: Nu crezi tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Au ajuns la final?

,

Ionuț a ajuns la capătul puterilor. Relația lui cu Larisa pare că nu merge în direcția bună, concurentul este afectat de tot ce se întâmplă între ei.


In articol:

Ionuț nu se simte deloc bine, iar discuția pe care a avut-o cu Larisa, cea alături de care formează un cuplu în Casa Iubirii, l-a pus și mai tare pe gânduri.

Tânărul are sentimente puternice pentru ea, iar concurenta nu pare să-l valorifice la adevărata lui valoare.

Ionuț a ajuns în punctul în care nu știe dacă mai vrea să continue relația cu Larisa

Ionuț a purtat o discuție serioasă cu Larisa, după ce a ajuns în punctul în care nu știe ce să mai facă pentru a o convinge pe concurentă că are sentimente pentru ea. Tânărul este foarte abătut, mai ales de faptul că restul concurenților îl înțeleg greșit.

Ionuț: Am început să mă simt super prost, mi se pare că sunt persecutat de tot ce se întâmplă...sunt înțeles greșit și nu mi se pare că am evitat ceva cu tine sau că m-am purtat într-un fel urât cu tine.

Larisa: Nu

te-ai purtat absolut deloc urât cu mine.

Ionuț: Și cu toate astea, asculți impresiile oamenilor.

Larisa: Nu! Nu impresiile, cât aveam eu în cap. Ce sentimente credeam eu că am pentru tine și ce simți tu pentru mine, asta a fost toată treaba la mine. Mi s-au confirmat unele chestii pe care le gândeam eu, prin comentariile oamenilor.

Ionuț: Pe mine m-a deranjat că tu nu crezi tot ceea ce s-a întâmplat între noi. Am trecut prin multe etape împreună și știm multe chestii...am fost lângă tine cum am putut eu mai bine. Ideea este că nu știu ce să fac mai mult.

Citeste si: Ionuț și Larisa, în pragul despărțirii? Concurentul izbucnește în lacrimi! „Am acceptat multe chestii care nu-mi fac cinste” Aflați ce se va întâmpla între cei doi îndrăgostiți, miercuri, 29 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Ionuț a izbucnit în lacrimi în fața tuturor

Întrebat de Andreea Mantea ce se întâmplă cu el, Ionuț a fost rezervat în explicații, deși este afectat de tot ce se întâmplă între ei și susține că s-a pierdut pe el în goana de a fi alături de ea.

”Nimic, nu sunt foarte bine emoțional, să zicem...Pentru că simt o presiune foarte mare asupra mea, în legătură cu ce îmi transmite Larisa și acumulat cu tot ce se întâmplă în afara emisiunii...Îmi zice că nu primește siguranță din partea mea, în același timp îmi transmite nesiguranța ei și asta mă face să cred că uită de unele chestii importante care s-au întâmplat între noi”, a spus Ionuț despre situația în care se află cu Larisa.

Citeste si: Ștefania a arătat public mesajele de la Cristian în timp ce el avea altă relație: "Este foarte josnic pentru ea să accepte așa ceva" Fosta concurentă l-a desființat pe fostul partener de la Casa Iubirii

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Mantea a fugit de la filmările pentru emisiunea ”Casa Iubirii”. Ce a pățit vedeta. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva momente

Olaf Scholz, mesaj ferm pentru Putin: 'Nu vom accepta rezultatele acestor simulacre de referendumuri, iar sprijinul nostru pentru Ucraina nu va fi diminuat'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ionuț și Larisa, în pragul despărțirii? Concurentul izbucnește în lacrimi! „Am acceptat multe chestii care nu-mi fac cinste” Aflați ce se va întâmpla între cei doi îndrăgostiți,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies