Nelson Mondialu îl vrea despărțit pe Livian de Bianca: "Au refuzat-o toți și a luat-o Lobo, rezolv eu situația"! Uite ce a mai putut spune despre iubita fiului său

Autor: A.I.
Actualizat: 21 nov 2020, 07:00

Nelson Mondialu se pare că îl vrea despărțit pe Livian de Bianca. După ce a atacat-o pe Bianca și înainte, mesajul de această dată este și mai dur.

"Ați văzut cum îl comandă Bianca pe Lobo? La mine s-a oprit ceasul la ora 6. I-a zis că chelește. Liana e cu mine de 25 de ani și n-a zis de mine că m-am îngrășat, am chelit.

Lăsați, că rezolv eu situația, nu vă îngrijiți, stați liniștiți. Dacă n-oi fi eu capabil... am rezolvat eu situații mult mai grele. Liano, ai auzit că a zis (n.r.-

Bianca) că a albit Lobo?

Dacă au refuzat-o toți și-a luat-o Lobo, s-o poarte în spate, s-o ducă", a spus Nelson Mondialu într-un vlog.

Nelson Mondialu, luat în vizor de fanii Biancăi

Fanii Biancăi l-au criticat pe Nelson Mondialu după mesajul precedent la adresa Biancăi. Și de data aceasta Nelson a primit reacții dure de la fanii Biancăi.

"Ai vorbit-o urât pe Bianca, în schimb pe Andra ai admirat-o, ce tată ești?", i-a transmis o femeie lui Nelson. "Ce te interesează pe tine? Eu vorbesc ce vreau, fac ce vreau", a răspuns Nelson.

"Cea mai faină de acolo e Andra"

Nelson a mai spus ceva care o va deranja mai mult ca sigur pe Bianca, "nora" lui.

El a transmis, cât se poate de clar, că cea mai frumoasă concurentă de acolo e Andra.

"Cea mai faină de-acolo e Andra, puteți voi să ziceți ce vreți", a spus Nelson.

Se pare că în ultima vreme pe Nelson îl deranjează tot mai multe lucruri la Bianca, de data aceasta fiind vorba de faptul că ea i-a spus lui Livian că albește.

"Măi, oameni, până în 2003 fiți atenți, n-am avut fire de păr alb în cap sau în barbă. În 2003 am suferit o traumă că m-au încadrat ordinarii de la 15 la 25 de ani. N-am făcut nimic, n-am omorât pe nimeni. Nu trafic, consum și au vrut să mă bage la trafic internațional. Nu m-au lăsat o lună să vorbesc cu familia, de Crăciun, nimic. Când am ieșit de la pușcărie am avut păr alb", a spus Nelson.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina e, într-adevăr, însărcinată cu Zănoagă! Andreea Mantea a făcut anunțul

Citeste si: Mocanu și Andra s-au despărțit! Anunțul a luat-o prin surprindere pe brunetă! Ce reacție a avut

Citeste si: Deea și Andy, scandal monstru la "Puterea dragostei"! I-a stricat coafura: "Nu mai vorbesc cu el, jur"

 

 

 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!