Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 feb 2023, 19:00
Foto(4)

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Noul sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi momente de senzație și provocări spectaculoase pentru concurenții care au venit să își caute jumătatea în cadrul show-ului. În ediția de luni o nouă concurență a intrat în emisiune, după ce în Gala de duminică a fost eliminată Bia. Nouă concurență, Alina, a făcut furori cu apariția ei însă a și uluit în clipă în care le-a dezvăluit băieților faptul că este mămică și are

un copil în vârstă de 4 ani.

Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el

În ediția de luni, băieții au fost luați prin surprindere de apariția unei noi concurente, Alina, care a venit să își caute perechea. Tânăra nu s-a sfiit să le spună concurenților că are un

copil, în vârstă de 4 ani, dintr-o relație anterioară, pe care îl crește singură, cu ajutorul mamei sale și a surorii sale.

Citește și: Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

În ediția de marți, Natalia a fost

în centrul atenției, deoarece la îndemnul lui Radu, tânăra s-a văzut nevoită să înfrunte realitatea și să le mărturisească celor doi băieți care i-au atras inițial atenția că nu a ajuns din păcate să aibă sentimente pentru niciunul dintre ei, deși a încercat.

„Robert nu înțelege că tu și Natalia nu îl placeți! Și vreau să îi spui în față că tu nu îl plăci! Că ne-am săturat!”, a

spus Radu.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Îndemnată de Radu, Natalia i-a spus lui Robert că i-a atras atenția și l-a admirat în clipă în care l-a cunoscut în Casă iubirii, însă treptat felul lui de a fi intrigant și comportamentul adoptat au determinat-o să își schimbe părerea și să se îndepărteze de el.
Pe de altă parte, Natalia a decis să îi dezvăluie și lui Marinel faptul că nu simte nimic pentru el deși a încercat să se apropie de el și să îl cunoască mai bine, însă nu a apărut deloc acea scânteie care să declanșeze o posibilă relație.

Natalia: La mine nu a fost scânteia aia, cum a fost la Radu, la Cristina! Care într-adevăr se plac pe bune! Eu n-am avut chestia asta din păcate cu ține! Am încercat oarecum, dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!

Marinel: Ai nevoie de timp?

Horoscop chinezesc weekend 18-19 martie 2023: Zodiile cu șanse mari de reușită. Norocul le surâde la sfârșit de săptămână

Natalia: Eu mi-am dat timp!

Citește și: Eliminare cu hohote de plâns în „Casa iubirii”! Bia părăsește competiția, după ce Robert și Mihaela s-au salvat. Cristina izbucnește în lacrimi: „Mă bucur că am avut ocazia s-o cunosc”

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!