Motivul pentru care un mort a fost luat de polițiști, din sicriu. Ce le-a cerut mama decedatului oamenilor legii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 oct 2022, 09:32

Motivul pentru care un mort a fost luat de polițiști, din sicriu. Ce le-a cerut mama decedatului oamenilor legii

Sursa: Istock

Un mort din comuna Tătărani a fost luat din sicriu de către polițiști. Luni, 10 octombrie, bărbatul și-a pierdut viața, dar, după câteva zile, a început să se creadă că, de fapt, alta este cauza morții.

Un mort din satul Valea lui Bosie a fost luat din sicriu de

către polițiști. Acesta avea 47 de ani și ar fi murit din cauza cirozei, dar oamenii legii au început să se îndoiască de acest aspect.

Un mort a fost luat din sicriu de polițiști

Reprezentanții de la Medicina Legală, polițiștii și procurorii au descins o anchetă în ceea ce privește decesul bărbatului de 47 de ani. Deși s-a spus că acesta a murit din cauza cirozei, o persoană

susține că, de fapt, ar fi fost sugrumat.

Auzind și această ipoteză, polițiștii au luat mortul din sicriu și l-au dus la Medicina Legală, pentru a i se face autopsia.

În tot acest timp, familia defunctului a rămas înmărmurită și a cerut ca, la autopsie, hainele să nu îi fie tăiate, deoarece nu mai au altceva cu care să îl îmbrace și să îl îngroape.

„Vă rog, dacă îl luați, să nu tăiați costumul, că nu mai avem altul cu ce să îl îngropăm”, a spus mama acestuia.

Citeste si: Un bărbat și-a dat foc în grădina casei, și-a schimbat hainele, în vale, după care s-a întors acasă și s-a culcat. Acesta a ajuns de urgență la spital

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

O fată de trei ani s-a trezit la propria înmormântare

Camila Roxana Martinez Mendoza, din Mexic, a fost declarată decedată pe data de 17 august. Aceasta a ajuns de urgență la spital, dusă de mama ei, după ce a început să vomite, să aibă febră și să acuze dureri stomacale.

Medicii au consultat-o, i-au pus un diagnostic, doar că acesta a fost greșit. Prin urmare, în urma antibioticului care i-a fost prescris, starea fetei s-a înrăutățit și a ajuns, din nou, la spital.

„Acum au vrut să o conecteze la o perfuzie, le-a luat mult timp să o conecteze la oxigen, nu au putut să o facă pentru că nu i-au găsit venele, în cele din urmă o asistentă a reușit”, a declarat mama fetei.

În timpul slujbei de înmormântare care a avut loc a doua zi, bunica fetei a văzut că cea mică a început să își miște ochii și a văzut și panoul de sticlă al sicriului aburit.

Minoră dispărută. Joița Alexia Maria, în vârstă de 13 ani, este de negăsit, iar autoritățile cer ajutorul oamenilor

Citeste si: Încă un copil a fost găsit înecat după cazul băiețelului mort în piscina din curtea casei sale. Tragedia a avut loc în Arad

Familia a verificat imediat pulsul copilei și a constatat că era în viață. Aceasta a fost dusă la spital de urgență, dar medicii au declarat-o, din nou, decedată și nu au mai putut face nimic pentru ea, conform The Mirror.

Camila Roxana a fost internată la Spitalul Comunitar Salinas de Hildalgo din statul San Luis Potosi, care este situat în centrul Mexicului. Mama fetei susține că medicii sunt de vină pentru decesul fetei sale, deoarece nu și-au dat seama de problemele de sănătate pe care le avea cu adevărat și i-au dat un diagnostic greșit.