Declarațiile tatălui unei fetițe care a fost băgată într-o caserolă cu capac de către medicul ginecolog de la Maternitatea Polizu. Acesta susține că medicul a mințit-o că bebelușul a murit: „Când a dat cu piciorul în sac, copilul a început să plângă”

,

Un medic ginecolog de la o maternitate din Bucuresti este acuzat de un tată că i-a aruncat bebelușul la gunoi, deși acesta încă avea semne vitale. Acesta ar fi vrut să îi provoace mamei un avort.

Florian Robe este medicul ginecolog de la Maternitatea Polizu care este acuzat de tentativă de omor. Cazul în care este implicat se numește „Abatorul de Copii”, iar angajații maternității susțin că acest comportament nu le este străin.

Tatăl unei fetițe care a fost aruncată la gunoi de medicul ginecolog de la Maternitatea Polizu îi aduce acestuia acuzații grave

Tatăl unei fete care, în urmă cu trei ani, a fost aruncată la gunoi de către medicul ginecolog îi aduce acestuia acuzații grave. Bărbatul susține că fiica lui a supraviețuit, dar, în prezent, se confruntă cu probleme de sănătate serioase.

Tatăl fetei susține că, pe data de 24 aprilie 2019, soția lui a avut mai multe complicații la naștere. Prin urmare, medicii din Pitești au luat decizia de a o trimite la Maternitatea Polizu. Mai mult decât atât, medicii l-au recomandat chiar pe Florian Robe.

Citeste si: Motivul pentru care un fost miner și-a sfâșiat soția cu dinții, până când aceasta a decedat. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare

„Am ajuns acolo şi domnul doctor ne-a garantat că va face tot posibilul ca copilul să supravieţuiască. (…) A consultat-o pe soţie şi a zis că nu mai are lichid, că a pierdut lichidul pe drum. Au internat-o pe soţie, era pe 22. Pe 24 s-a pornit hemoragie şi domnul doctor a spus că nu mai poate face absolut nimic, că pe primul loc este mămica, să o salvăm –  asta e ce mi-a spus mie – şi că să stăm liniştiţi că suntem tineri şi vom face alt copil, nu e asta o problemă.

I-au făcut nişte injecţii de dilatare la soţie, ca să avorteze, nu adus-o în sala de operaţii, a dus-o în cabinet la asistente, la salon unde era soţia internată. A născut, i-a spus că copilul este mort, a pus-o să semneze un act de deces că copilul este mort, a luat-o (n.r. pe fetiţa nou-născută) pur şi simplu şi a aruncat-o într-o  tăviţă. Nici nu i-a acordat primul ajutor, normal trebuia să-i acorde primul ajutor de resuscitare, pur li simplu a luat-o şi a aruncat-o într-o tăviţă”, a spus tatăl fetei, conform news.ro.

O asistentă a lovit, din greșeală, sacul în care copilul era băgat

„Soţia a spus că vrea să vadă cauza pentru care s-a întâmplat nenorocirea. În momentul ăla s-a dus asistenta la… probabil că acolo au o camera frigorifică, s-a dus în camera frigorifică şi din greşeală a lovit cu piciorul într-un sac. Şi în momentul în care a dat cu piciorul în sac copilul a început să plângă în sac.

Citeste si: O mamă a fost acuzată că a încercat să își castreze fiul vitreg de doar cinci ani. Copilul a ajuns la spital cu arsuri pe corp

Bineînţeles că nu i-a venit să creadă şi a mai dat o dată, la fel a început să plângă copilul în sac. Când l-a scos din sac – când povestesc asta mă răscoleşte – era băgată într-o caserolă cu capac şi a scos-o din caserolă şi fata atunci a început să respire”, a mai declarat tatăl fetei de doar trei ani care a reușit să supraviețuiască.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Un adolescent a atacat un taximetrist cu un cuțit, după care i-a furat toți banii încasați pentru curse

Lucian Bode nu se teme de moțiunea anunțată de Forța Dreptei și USR: 'Nu ar fi prima! De-abia aștept'

Un adolescent a atacat un taximetrist cu un cuțit, după care i-a furat toți banii încasați pentru curse

Ce făcea mama băiețelului înecat din Găești înainte să-și ia viața. Durerea pierderii copilului a fost prea mare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies