O familie din Neamț a fost jefuită în timp ce-și priveghea mortul. Hoțul ar fi fugit cu 2.300 euro şi 10.000 de lei

,
Motivul pentru care un bărbat a furat aproximativ 21.500 de lei de la o familie care se afla la un priveghi

Hoțul a fost reținut

[Sursa foto: PixaBay]

Un bărbat a fost reținut de poliție pentru furt calificat după ce a furat aproape 21.500 de lei de la o familie care se afla la priveghiul unei rude.

Un bărbat a fost reținut de poliție pentru furt calificat după ce ar fi furat aproape 21.500

de lei de la o familie, în timp ce aceasta se afla la un priveghi al unei rude moarte, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, citat de Agerpres.

Un bărbat a furat aproape 21.500 de lei de la o familie care se afla la un priveghi

Un bărbat a furat aproape 21.500 de lei de la o familie care se afla la un priveghi

Un bărbat a furat aproape 21.500 de lei de la o familie care se afla la un priveghi

[Sursa foto: PixaBay]

„Investigaţiile efectuate de poliţişti au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, persoane necunoscute, profitând de faptul că uşile erau neasigurate şi că în imobil se desfăşura un priveghi, ar fi pătruns prin efracţie în imobilul persoanei vătămate, de unde ar fi sustras suma de 2.300 euro şi 10.000 lei.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu spărgătorii casei lui Tzancă Uraganu, din Pipera, după ce au fost reținuți de Poliție

În urma documentării activităţii infracţionale, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Săbăoani, care a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Hoțul a fost reținut, iar poliția a înapoiat 9.000 de lei familiei

Aproape 9.000 de lei din cei circa 21.500 au fost recuperați şi înapoiați persoanei vătămate, după ce bărbatul care a comis furtul a fost reținut.

„Când m-am trezit, parcă mi-a aruncat ochii că e deschis dulapul în spate şi am văzut că a dispărut de acolo 2.370 de euro şi bani româneşti, nu mai ştiu câţi am avut. Tot am strâns, am strâns şi mi-a făcut figura”, a declarat Ionel Ciobancă, păgubitul.

Citeste si: Cine este criminalul în serie din California, suspectat de poliția din SUA că este „în misiune”. Bărbatul a ucis șase persoane până acum

Din cercetări s-a constatat că persoana jefuită a lăsat uşa camerei deschisă pentru a intra oricine dorește să își ia rămas bun de la soția lui. Unul dintre vecini a profitat de ocazie și a furat toate economiile bătrânului, aflate în dulap, atunci când nu se uita nimeni. Suspectul va fi dus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O femeie care și-a înscenat răpirea a fost condamnată la 18 luni de închisoare. Aceasta a fost dată dispărută de soțul ei

Se strică prietenia? China refuză Rusiei recunoașterea documentelor de asigurare a navelor și a încărcăturii

O femeie care și-a înscenat răpirea a fost condamnată la 18 luni de închisoare. Aceasta a fost dată dispărută de soțul ei

Care este soarta tinerei care a găsit 21.800 de lei într-un bancomat și a fugit cu ei. Deznodământul furtului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies