O mamă a fost acuzată că a încercat să își castreze fiul vitreg de doar cinci ani. Copilul a ajuns la spital cu arsuri pe corp

,
mam-castrat-copil

O mamă a fost acuzată că a încercat să își castreze fiul vitreg de doar cinci ani. Copilul a ajuns la spital cu arsuri pe corp

[Sursa foto: WILSON CO. SHERIFF'S OFFICE]

O mamă din Carolina de Nord este acuzată de tentativă de omor, după ce ar fi încercat să își castreze fiul vitreg în vârstă de doar cinci ani. Femeia are 33 de ani și a primit mai multe acuzații în acest sens.

O mamă din Carolina de Nord a fost acuzată că ar fi încercat să își castreze fiul vitreg în vârstă de cinci ani.

Aceasta adoptase copilul în urmă cu ceva timp.

O mamă este acuzată că a încercat să își castreze fiul vitreg

Bracey Renee Byrd, în vârstă de 33 de ani, este acuzată de tentativă de omor, după ce ar fi încercat să își castreze fiul vitreg adoptat. De asemenea, aceasta se confruntă cu mai multe acuzații în cazul presupusului gest.

Conform New York Post, ancheta a fost declanșată în luna iulie, după ce Departamentul de servicii sociale din Wilson County a trimis o sesizare la Biroul șerifului Wilson County. Potrivit autorităților, copilul a ajuns la spital cu arsuri grave, moment în care au fost descoperite mai multe leziuni.

Minorul avea vânătăi la nivelul: picioarelor, al capului, al brațelor, al feței, al spatelui, dar și în zona genitală. Din acest motiv, femeia de 33 de ani a primit, pe lângă acuzații de tentativă de omor, și acuzații de abuz asupra minorului, castrare intenționată, dar și alte trei acuzații de abuz asupra acestuia.

mam-castrat-copil

v

[Sursa foto: WILSON CO. SHERIFF'S OFFICE]

Femeia se află în arest, cu o cauțiune de două milioane de dolari

Femeia a fost arestată pe data de 30 septembrie și, în prezent, se află în spatele gratiilor, având o cauțiune securizată în valoare de două milioane de dolari.

„A fost raportat de către Departamentul de Urgențe al Centrului Medical Wilson că un copil a fost adus cu arsuri de gradul trei. Personalul medical a raportat incidentul către DSS, anunțând că rănile nu păreau a fi autoprovocate”, a transmis Wanda Samuel, șefa de personal al biroului șerifului din Wilson County.

Potrivit unui raport al The Wilson Times, relatează mirror.co.uk, anchetatorii au analizat acest caz timp de două luni.

„Rănile au inclus vânătăi pe fața, brațele, capul, partea superioară și inferioară a picioarelor, spatele și zona genitală a copilului. Unele dintre rănile copilului nu păreau să fi fost actuale și erau în proces de vindecare atunci când copilul a fost dus la spital cu arsuri grave”.

Castrarea rău intenționată este considerată ca fiind o infracțiune de tip C și poate atrage cu sine pedeapsa cu închisoarea cuprinsă între 1 și 20 de ani.

„Taie, mutilează sau desfigurează oricare dintre membrele intime ale oricărei persoane, cu intenția de a ucide, mutila, desfigura, invalida sau face impotentă o astfel de persoană, persoana care a comis infracțiunea va fi pedepsită ca un infractor de clasa C", este menționat de către Adunarea Generală a Carolinei de Nord.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice

Rusia aduce din nou în discuție tema armelor chimice: 'Americanii îi ajută pe ucraineni să le prepare'

Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice

Șase bărbați și un minor din Baia Mare au tăiat și pârlit un porc pe acoperișul unui bloc. Aceștia au fost amendați

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies