Accident cu doi morți și doi răniți în Bihor! Autoturismul s-a răsturnat pe marginea șoselei în urma impactului devastator

Autor: Lavinia Medrea

Accident cu doi morți și doi răniți în Bihor! Autoturismul s-a răsturnat pe marginea șoselei în urma impactului devastator

Sursa: Captură YouTube Realitatea locală

Accident cu doi morți și doi răniți în Bihor! Un autoturism s-a răsturnat pe un drum județean, în timp ce patru persoane se aflau în el.

Două persoane au murit şi două au fost rănite astăzi, într-un accident rutier care a avut loc pe un drum judeţean din Bihor, relatează realitateadeoradea.net.

Accident cu doi morți și doi răniți în Bihor

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a intervenit de urgență, astăzi, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Olcea, pe DJ 792A.

Patru persoane au fost implicate în accident, dintre care două au decedat, iar celelalte două au fost grav rănite.

Citeste si: O femeie din Iaşi şi-a călcat din greşeală cu maşina copilul de doi ani, în timp ce parca. Băieţelul a murit în curtea casei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgenţă, echipajele de pompieri militari din cadrul Gărzii Tinca, cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare, echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că două dintre victime se aflau în stop cardio-respirator, una dintre acestea fiind proiectată în afara maşinii, iar cealaltă încarcerată”, a declarat ISU Bihor.

 

Două persoane au murit din cauza stopului cardio-respirator

Potrivit sursei citate anterior, echipajul de descarcerare a scos de urgență persoana care a rămas blocată în mașina avariată, iar echipajele medicale și pompierii paramedici au acordat ajutorul necesar tuturor celor patru persoane, iar pentru cele două victime care au decedat, aflate în stop cardio-respirator, au fost efectuate manevrele corespunzătoare de resuscitare.

Citeste si: Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Sinem Unsal, actrița care a jucat în „Doctorul minune”. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci sunt de nedespărțit

Din nefericire, niciuna dintre cele două victime n-a fost salvată. În final, s-a putut constata doar decesul. Celelalte două victime au fost transportate la spital.  

Știre în curs de actualizare.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!