Momente incendiare la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Care este miza jocului?

,
Momente incendiare la Survivor 2021
România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întâlnire de gradul unu la Survivor 2021. România și Grecia își dau întâlnire într-un duel care va fi istorie. Echipele vor fi mixte, iar miza jocului va fi excepțională.


In articol:

Ediție de excepție la Survivor România 2021, în premieră Faimoșii și Războinicii vor juca cu echipa Greciei. Va fi un joc de colecție, în care concurenții vor fi mixați și se vor duela pentru un premiu incredibil.

România și Grecia se vor duela într-un meci istoric la Survivor România 2021

Surpriză de proporții în Republica Dominicană, Daniel Pavel le-a dat o veste uimitoare Faimoșilor și Războincilor. Jocul de astăzi va fi cu totul diferit, dar inedit, echipei României i se va alătura echipa Greciei. Ei bine, nu vor fi rivali, ci echipele vor fi mixte, după cu a anunțat prezentatorul emisiunii.

Momente incendiare la Survivor 2021
Care este miza jocului?[Sursa foto: Captură KANAL D]
 

Deși în fiecare dumincă ne-am obișnuit cu jocul pentru comunicare, de această dată va fi un joc pentru recompensă, iar cele două echipe mixte vor avea ocazia să câștige un premiu inedit, marca Survivor România. 

Citeste si: Întâlnire de gradul unu la Survivor 2021. România și Grecia se vor duela în premieră într-un meci de excepție. Urmăriți o ediție incendiară!

Daniel Pavel a fost onorat să anunțe miza pentru care cele două echipe mixte, formate din concurenți atât din echipa Greciei, cât și din echipa României, se vor duela.

”Jocul de astăzi, premieră absolută la Survivor România, are, desigur, și o recompensă. Echipa câștigătoare a jocului de astăzi, în echipă mixtă, iată roșii și albaștrii câștigă o cină la restaurant.”, a anunțat prezentatorul emisiunii Survivor România.

Momente incendiare la Survivor 2021
Grecii si românii s-au duelat intr-un joc de exceptie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să intre pe traseu și să lupte cu toate puterile pentru a câștiga miza uimitoare pusă în joc.

Atât echipa României, cât și cea a Greciei sunt la fel de motivate pentru a aduce victoria acestui joc.

Cum arată traseul de astăzi?

Jocul de astăzi va fi cu totul special și inedit, Daniel Pavel a anunțat că concurenții vor intra pe un traseu în premieră pe Marea Caraibilor. Jocul va fi mixt așa cum sunt și echipele de astăzi.

Grecii și românii se vor duela într-un joc de excepție la Survivor România.

”Pentru a câștiga recompensa pusă la bătaie în acest joc, în premieră absolută la Survivor România, intrați pe Marea Caraibilor pe un traseu mixt, două estrade, săriți în apă și vă așteaptă un slalom sub bare acolo, trebuie să treceți printre ele și apoi vă așteaptă un ponton...”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si: In aceasta seara, la Kanal D, meci eveniment, cu participare internationala- Grecia si Romania! Echipele vor fi mixte!

 

Citește-ne pe
Citește și:

De necrezut! Cum a fost surprinsă Maria Chițu în timp ce toată lumea dormea. Gestul Războinicei este uimitor!

Panică pentru doi pasageri: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat lângă Ploiești

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Situație dramatică în echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Albert ajunge la capătul răbdării după ce au pierdut jocul de imunitate: ”Ne certăm între noi, pleacă mereu...

Roxana Ghiță, adevărul despre conflictul dintre Alin Sălăjean și Musty. Războinica a dat cărțile pe față: ”Musty nu a făcut atât de multe lucruri...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies