De necrezut! Cum a fost surprinsă Maria Chițu în timp ce toată lumea dormea. Gestul Războinicei este uimitor!

,
De necrezut! Cum a fost surprinsă Maria Chițu în timp ce toată lumea dormea
Gestul incredibil pe care Maria Chitu la făcut la Survivor Romania [Sursa foto: Captură KANAL D]

În miez de noapte, când toată lumea dormea, Maria Chițu din echipa Războinicilor a fost surprinsă în timp ce făcea un gest incredibil. Cum a fost surprinsă Războinica?


In articol:

Emoții mari înainte de primul joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Competiția este tot mai aproape de final, iar spiritele sunt tot mai încinse în cele două echipe, fiecare concurent își dorește să câștige un loc în marea finală, astfel sunt pregătiți să pună toate armele în joc pentru a câștiga imunitatea serii și un consiliu liniștit.

Însă, până să se dea startul la jocul pentru imunitate, un moment incredibil a fost surprins în miez de noapte în tabără. Maria Chițu de la Războinici a fost surprinsă într-un moment intim.

Este incredibil în ce moment a fost surprinsă Maria Chițu la Survivor România 2021

Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă, după o revenire spectaculoasă a Faimoșilor. Albaștrii s-au bucurat de o masă copioasă la restaurant, dar și de un moment de relaxare alături de delfini în Marea Caraibilor, în timp ce Faimoșii s-au întors în tabăra lor.

De necrezut! Cum a fost surprinsă Maria Chițu în timp ce toată lumea dormea
Gestul Războinicei este incredibil![Sursa foto: Captură KANAL D]

Maria Chițu a fost prima care s-a bucurat de experiența inedită pe care jocul pentru recompensă le-a adus-o, ea a fost aleasă asistenta dresorului. 

Seara trecută nu a fost așa liniștită cum s-ar fi așteptat concurenții, ci a fost convocat consiliu de urgență. Daniel Pavel a făcut anunțul pe care nimeni nu-l aștepta, starea de sănătate a lui Cosmin Stanciu s-a agravat, iar parcursul său la Survivor România s-a încheiat din motive medicale.

Citeste si: Culiță Sterp și al Danielei Iliescu au ales numele bebelușului! Mama lui Culiță a făcut dezvăluirea

De necrezut! Cum a fost surprinsă Maria Chițu în timp ce toată lumea dormea
Maria Chitu, suprinsă in timp ce se ruga[Sursa foto: Captură KANAL D]

După atâtea momente de tensiune, care au avut loc de-a lungul timpului în competiția din dominicană, nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă pe Maria Chițu în această ipostază.

Războinica a fost surprinsă în miez de noapte, când toată lumea doream, făcând un gest uimitor, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Concurenta se afla în colțul său de baracă și se ruga, semn că Războinica își dorește să rămână până la final în competiție și dacă echipa ei ar fi să piardă jocul de imunitate nu ar vrea să fie în poziția de a fi propusă spre eliminare.

Maria Chițu nu se află în competiție de la început, însă a reușit să-și câștige un loc în inima publicului, care a ferit-o de mai multe ori de eliminare.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 18 iunie 2021- VIDEO. Zanni ia o decizie radicală după plecarea lui Cosmin!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales numele bebelușului! Mama lui Culiță a făcut dezvăluirea

Donald Trump are ceva de ascuns - A refuzat să răspundă la 440 de întrebări în cadrul interogatoriului de la New York

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Jador, pregătit să devină tată? Imaginile care au topit inimile fanilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies