A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?

,
A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021
Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?

A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021. Ce echipă se va bucura de un consiliu liniștit?


In articol:

Al doilea joc pentru imunitate a fost extrem de intens, drept dovadă a fost traseul nou pe care concurenții s-au duelat. Faimoșii și Războinicii au inaugurat noul traseu de la Survivor România, însă rămâne de văzut ce echipă a fost mai îndemânatică la acest joc.

Ce echipă a câștigat imunitatea și un consiliu liniștit?

Jocurile sunt tot mai intense la Survivor România, concurenții se aventurează pe cele mai neobișnuite trasee și se luptă pentru a supraviețui până la final. Faimoșii și Războinicii au intrat astăzi pe un nou traseu, cu totul diferit de cele pe care le-au experimentat până acum, cert este că o echipă s-a descurcat mult mai bine pe traseu și a reușit să câștige imunitatea.

A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021
Echipa Razboinicilor la a doua imunitate a saptamanii

Survivor România testează limitele concurenților atât fizice, cât și psihice, un sigur concurent va primi titlul de supraviețuitor. Competiția se apropie de final, energia este la nivel minim în cazul concurenților, însă lupta se ține cot la cot, chiar dacă, uneori, motivarea lipsește.

A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021
Echipa Faimosilor la a doua imunitate a saptamanii

Cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii a fost incendiar, Faimoșii și Războinicii au demostrat că nimic nu le poate sta în calea victoriei, au luptat cot la cot până la epuizare.

Concurenții s-au confruntat pe un traseu nou cu elemente inedite. Ultimul duel din această seară a fost între Zanni și Andrei, cei doi au reușit să aducă câte trei puncte la jocul de astăzi.

A doua imunitate a săptămânii s-a adjudecat la Survivor România 2021
Zanni a castigat imunitatea

Scorul a fost extrem de strâns, iar echipa care a reușit să aducă victoria și care a câștigat ce-a de-a doua imunitate este echipa Faimoșilor. Deși ei au fost cei care au făcut prima nominalizare a săptămânii, ei bine, în această seară vor fi observatori.

Citeste si: EXCLUSIV! Cosmin Stanciu de la Survivor România, primele declarații după ce a revenit în țară: "Încă mai simt durere..."

Războinicii vor face prima nominalizare a săptămânii în cel de-al doilea consiliu. Rămâne de văzut pe cine vor propune albaștri spre eliminare alături de Elena Marin.

Cum vă puteți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor?

În această seară, liniile de vot se vor deschide pentru echipa Războinicilor, astfel publicul de acasă va avea posibilitatea să-și voteze concurentul favorit din echipa albastră prin SMS la 1230, imediat după ce Daniel Pavel va anunța ”START VOT”.

Start vot la Survivor Romania
Cum va puteti vota favoritul din echipa Razboinicilor

Pentru ca votul să fie valid, numele concurenților trebuie să fie scrie așa cum apare pe ecran, fără diacritice sau alte litere adăugate.

Liniile de vot se vor închide după ce prezentatorul emisiunii va anunța ”STOP VOT”, SMS-urile trimise după ce a fost anunțat că liniile sunt închise nu se vor lua în considerare.

Citeste si: Momente cumplite la Survivor România 2021. Întreaga echipă i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie. Despre cine este, de fapt, vorba

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente cumplite la Survivor România 2021. Întreaga echipă i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie. Despre cine este, de fapt, vorba

Aurescu l-a convocat de urgență pe ambasadorul Iranului: Reacție la atacul cu dronă care l-a ucis pe românul care era comandatul navei 'Mercer Street'

Noua cucerire a lui Ion Țiriac. Cu ce tânără superbă a fost surprins miliardarul. Toată lumea i-a văzut împreună

Daniela Iliescu, imagine emoționantă cu bebelușul său. Iubita lui Culiță a făcut prima declarație după ce a născut: "Nu mă mai satur să-l privesc și să..."

EXCLUSIV! Cosmin Stanciu de la Survivor România, primele declarații după ce a revenit în țară: "Încă mai simt durere..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies