Momente cumplite la Survivor România 2021. Întreaga echipă i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie. Despre cine este, de fapt, vorba

,
Elena Marin, momente cumplite la Survivor Romania
Coechipierii i-au intors spatele[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenții de la Survivor România sunt tot mai tensionați, iar dorința de a rămâne în competiție până la final este tot mai mare, astfel unii dintre ei încearcă să-și destabilizeze colegii psihic pentru a rămâne în continuare în concurs.


In articol:

Urmează cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, iar emoțiile ating cote maxime în competiția Survivor România 2021. Tensiunile dintre concurenți sunt tot mai mari, iar dorința de a rămâne în concurs este arzătoare.

Mult a fost, puțin a rămas, Faimoșii și Războinicii se luptă din greu pentru a-și asigura un loc în marea finală.

Echipa i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie 

Faimoșii au pierdut jocul pentru recompensă, dar și primul joc pentru imunitate, astfel Războinicii și-au asigurat provizii, dar și un consiliu liniștit. Echipa roșie a fost cea care a făcut prima nominalizare din această săptămână. Faimoșii au decis ca persoana care să fie propusă spre eliminare să fie Elena Marin. Colegii acesteia au decis să o voteze pe ea pe motiv că nu mai dă randament pe trasee, iar echipa a pierdut multe puncte din cauza ei.

Elena Marin, momente cumplite la Survivor Romania
Elena Marin in lacrimi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Elena este destabilizată psihic, iar coechipierii săi o pun la zi ori de câte ori au ocazia. Faimoasa a ajuns la capatul puterii și nu mai poate suporta jignirile pe care cei trei coechipieri i le aduc constant.

Dacă până acum Zanni și Sebi erau capul răutăților, acum pe ultima sută de metri și Ștefan s-a întors împotriva ei. Ștefan este de părere, ca restul colegilor săi, că Elena joacă mult teatru așa cum a făcut-o pe parcursul întregii competiții.

Elena Marin a fost surprinsă în miez de noapte cum stătea sigură și abandonată lângă foc și plângea, semn că rezistă cu greu atacurilor celor din jur.

Colegii din echipă înceracă să o destabilizeze psihic acum când competiția se apropie de final. 

Elena Marin, momente cumplite la Survivor Romania
Elena Marin a fost pusă la zid [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: EXCLUSIV! Cosmin Stanciu de la Survivor România, primele declarații după ce a revenit în țară: "Încă mai simt durere..."

Elena Marin, atacată din toate părțile

Elena este mai singură ca niciodată, colegii săi, Zanni, Sebi și Ștefan, i-au întors spatele, atunci când avea cea mai mare nevoie de un umăr pe care să plângă.

Maria de la Războinici i-a rămas alături Faimoasei în aceste clipe, ba chiar a încercat să-i ia apărarea de mai multe ori.

Faimoasa este tot mai slăbită, obosită și nu mai dă randament pe trasee așa cum o făcea în urmă cu cinci luni. Elena a fost propusă spre eliminare în primul consiliu de nominalizare.

Citeste si: Stefan Ciuculescu se intoarce impotriva Elenei Marin. Scandal de proportii dupa ce Maria Chitu ii ia apararea Faimoasei: "O aplaud ca a reusit sa pacaleasca..."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Daniela Iliescu, imagine emoționantă cu bebelușul său. Iubita lui Culiță a făcut prima declarație după ce a născut: "Nu mă mai satur să-l privesc și să..."

Florin Cîțu vedea salarii de 3000 de euro, dar, de fapt, 4,5 milioane de români trăiesc în sărăcie lucie

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Faimoșii au nominalizat! Pe cine au propus spre eliminare?

Final spectaculos la Survivor România! Ei au câștigat jocul pentru imunitate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies