Momente cumplite la Survivor România 2021. Întreaga echipă i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie. Despre cine este, de fapt, vorba

,
Elena Marin, momente cumplite la Survivor Romania
Coechipierii i-au intors spatele[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenții de la Survivor România sunt tot mai tensionați, iar dorința de a rămâne în competiție până la final este tot mai mare, astfel unii dintre ei încearcă să-și destabilizeze colegii psihic pentru a rămâne în continuare în concurs.


In articol:

Urmează cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, iar emoțiile ating cote maxime în competiția Survivor România 2021. Tensiunile dintre concurenți sunt tot mai mari, iar dorința de a rămâne în concurs este arzătoare.

Mult a fost, puțin a rămas, Faimoșii și Războinicii se luptă din greu pentru a-și asigura un loc în marea finală.

Echipa i-a întors spatele când avea cea mai mare nevoie 

Faimoșii au pierdut jocul pentru recompensă, dar și primul joc pentru imunitate, astfel Războinicii și-au asigurat provizii, dar și un consiliu liniștit. Echipa roșie a fost cea care a făcut prima nominalizare din această săptămână. Faimoșii au decis ca persoana care să fie propusă spre eliminare să fie Elena Marin. Colegii acesteia au decis să o voteze pe ea pe motiv că nu mai dă randament pe trasee, iar echipa a pierdut multe puncte din cauza ei.

Elena Marin, momente cumplite la Survivor Romania
Elena Marin in lacrimi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Elena este destabilizată psihic, iar coechipierii săi o pun la zi ori de câte ori au ocazia. Faimoasa a ajuns la capatul puterii și nu mai poate suporta jignirile pe care cei trei coechipieri i le aduc constant. Dacă până acum Zanni și Sebi erau capul răutăților, acum pe ultima sută de metri și Ștefan s-a întors împotriva ei. Ștefan este de părere, ca restul colegilor săi, că Elena joacă mult teatru așa cum a făcut-o pe parcursul întregii competiții.

Elena Marin a fost surprinsă în miez de noapte cum stătea sigură și abandonată lângă foc și plângea, semn că rezistă cu greu atacurilor celor din jur.

Colegii din echipă înceracă să o destabilizeze psihic acum când competiția se apropie de final. 

Elena Marin, momente cumplite la Survivor Romania
Elena Marin a fost pusă la zid [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: EXCLUSIV! Cosmin Stanciu de la Survivor România, primele declarații după ce a revenit în țară: "Încă mai simt durere..."

Elena Marin, atacată din toate părțile

Elena este mai singură ca niciodată, colegii săi, Zanni, Sebi și Ștefan, i-au întors spatele, atunci când avea cea mai mare nevoie de un umăr pe care să plângă. Maria de la Războinici i-a rămas alături Faimoasei în aceste clipe, ba chiar a încercat să-i ia apărarea de mai multe ori.

Faimoasa este tot mai slăbită, obosită și nu mai dă randament pe trasee așa cum o făcea în urmă cu cinci luni. Elena a fost propusă spre eliminare în primul consiliu de nominalizare.

Citeste si: Stefan Ciuculescu se intoarce impotriva Elenei Marin. Scandal de proportii dupa ce Maria Chitu ii ia apararea Faimoasei: "O aplaud ca a reusit sa pacaleasca..."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Faimoșii au nominalizat! Pe cine au propus spre eliminare?

Alfred Simonis schimbă placa: Kelemen Hunor nu e șeful lui Viktor Orban, ca să îl tragă la răspundere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Final spectaculos la Survivor România! Ei au câștigat jocul pentru imunitate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies