Faimoșii au nominalizat! Pe cine au propus spre eliminare?

,
Faimoșii au nominalizat!
Pe cine au propus spre eliminare?

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate, astfel sunt puși în postura de a face nominalizări. Pe cine au propus spre eliminare?


In articol:

Deși își doresc cu ardoare să câștige și luptă cu toate armele până la final, Faimoșii au pierdut din nou în această seară. Jocul de imunitate a fost câștigat de echipa Războinicilor, iar echipa roșie este nevoită să propună un coechipier spre eliminare.

Faimoșii au pierdut prima imunitate a săptămânii. Ei au nominalizat

Competiția este tot mai intensă și mai promițătoare, concurenții luptă din răsputeri pentru a rămâne cât mai mult în concurs. Finalul este tot mai aproape, mult a fost, puțin a rămas, astfel Faimoșii și Războinicii luptă din greu pentru a-și rezerva un loc în marea finală.

Faimoșii au nominalizat!
Faimosii fac nominalizări

Jocul pentru imunitate de astăzi a fost pierdut de echipa roșie, iar motivul acestei învingeri este Elena Marin, după cum au spus colegii ei, care nu mai dă randament pe trasee, în timp ce băieții se luptă din greu pentru a câștiga puncte valoroase și pentru a nu ajunge în situația de a face nominalizări. Ei bine, norocul nu a fost de partea lor, ei vor face nominalizări în această seară.

Liniile de vot s-au deschis pentru Faimoși din nou, astfel publicul și-a votat favoritul din echipa roșie. După ce Daniel Pavel a anunțat că liniile de vot au fost închise, Faimoșii au nominalizat. Fiecare concurent din echipa roșie a votat concurentul care ar vrea să fie proprus spre eliminare.

Citeste si: CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Faimoșii au nominalizat!
Faimosii au decis pe cine vor să trimita acasa

Cine a fost propus spre eliminare din echipa Faimosilor

Faimoșii au decis cine va fi propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a prezentat voturile concurenților, persoana care a strâns cele mai multe voturi din echipa Faimoșilor este Elena Marin.

Coechiperii săi au votat-o pentru că nu mai dă randament pe trasee, iar din punct de vedere social situația este la fel de gravă. 

Elena Marin se aștepta să fie propusă spre eliminare, mai ales că între ea și colegii săi din echipă există divergențe continue, iar ei vor să o trimită acasă.

Faimoșii au nominalizat!
Elena Marin a fost proprusă spre eliminare[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Cred că mă așteptam...îmi pare rău că dezamăgesc.

Zanni a spus la un moment dat că nu am venit aici ca să lupt, asta am făcut, aș vrea să-l contrazic și să spun că am venit aici ca să lupt și că îmi doresc să lupt până la capăt, că întotdeauna am spus că venim singuri și plecăm singuri, chiar dacă am o perioadă mai proastă, îmi doresc să lupt, îmi doresc să-mi revin, îmi doresc să ajung până la capăt și să-mi îndeplinesc visul.”, a spus Elena Marin.

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România! Ei au câștigat jocul pentru imunitate

 

Citește-ne pe
Citește și:

Final spectaculos la Survivor România! Ei au câștigat jocul pentru imunitate

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021 // CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Nu i-ați văzut niciodată așa! Trei concurenți de la Survivor România 2021 în ipostaze incredibile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies