Situație dramatică în echipa Războinicilor la Survivor România 2021. Albert ajunge la capătul răbdării după ce au pierdut jocul de imunitate: ”Ne certăm între noi, pleacă mereu cineva de la noi...”

,
Survivor Romania 2021
Albert a ajuns la capatul rabdarii

Lucrurile nu merg prea bine în echipa Războinicilor după ce au pierdut și cel de-al doilea joc pentru imunitate. Albert a ajuns la capătul răbdării și dă cărțile pe față.


In articol:

Albert este din nou nominalizat spre eliminare după ce echipa Războincilor a pierdut primul joc pentru imunitate al săptămânii. Albert a ajuns la capătul răbdării, echipa sa pare că nu mai dă randament pe trasee, iar situația nu este prea roz în tabăra Războinicilor. Concurenții sunt indignați după ce au pierdut și al doilea joc pentru imunitate.

Certurile sunt tot mai dese în echipa albastră, semn că cooperarea lipsește cu desăvârșire.

Survivor Romania 2021
Albert a rabufnit la Survivor Romania 2021

”Ne certăm între noi. Simplu, pleacă cineva mereu de la noi. Faimoșii câștigă recompense, jocuri de imunitate, stau în competiție, sunt bine, rămân mulți, noi suntem puțini, neînpuținăm și ne distrugem.”, a spus Albert.

Războinicii sunt pregătiți să-i nimicească pe Faimoși la jocul pentru comunicare. Echipa albastră vrea să-și ia revanșa în ultimul joc al săptămânii.

Survivor Romania 2021
Razboinicii vor sa-și ia revansa

Faimoșii vor să câștige jocul pentru comunicare

Faimoșii au demonstrat că sunt extrem de puternici pe traseele de la Survivor România 2021. Aceștea au adus două victorii incredibile în această săptămână. Cele două jocuri pentru imunitate au fost câștigate de echipa roșie care a dat totul pe trasee și au demostrat că sunt niște adevărați supraviețuitori și nimic nu le stă în cale.

Ștefan, cel mai nou concurent din echipa Faimoșilor, a reușit să aducă de două ori consecutiv punctele decisive în cele două jocuri pentru imunitate. Pentru a avea o săptămână completă, Faimoșii își doresc să câștige și jocul pentru comunicare. 

Citeste si: Sebi și Albert au sărit la bătaie! Ce au cei doi adversari de împărțit: ”Numai pe tine am nervi...”

Jocul pentru comunicare este extrem de important pentru concurenții de la Survivor România 2021, echipa câștigătoare va primi vești de la cei de acasă pe care nu i-au mai văzut de mai bine de patru luni de când

sunt în competiție.

Survivor Romania 2021
Faimosii vor sa castige si jocul pentru comunicare

Miza jocului pentru comunicare este dublă

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că miza jocului pentru comunicare este dublă. Faimoșii și Războinicii au posibilitatea de a câștiga un premiu incredibil. Premiul este unul pe cinste, care i-a făcut pe concurenți să plângă de fericire. 

Traseul jocului pentru comunicare este unul inedit și plin de adrenalină, concurenții sunt motivați la maximum să lupte până la ultima fărâmă de energie pentru a câștiga premiul pus în joc. 

Citeste si: Final excepțional la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii?

Survivor Romania 2021
Miza jocului pentru comunicare este dubla

Războinicii vor avea parte de un consiliu tensionat, un membru va părăsi competiția Survivor România 2021.

” În această seară ne vom lua rămas bun de la un de la un membru al echipei Războinicilor. Concurentul care a acumulta cele mai puține voturi în această săptămână din echipa Războinicilor este...”,

a anunțat Daniel Pavel.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Final excepțional la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii?

Bulanțul care arată DEZASTRUL pandemiei: Peste 4,1 milioane de persoane au murit în întreaga lume

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Sebi și Albert au sărit la bătaie! Ce au cei doi adversari de împărțit: ”Numai pe tine am nervi...”

Zanni, atac dur la adresa Elenei Marin: ”tu nu mai faci față acestei competiții...” Faimosul este de părere că Ana trebuia să rămână în locul ei în competiție

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies