Sebi și Albert au sărit la bătaie! Ce au cei doi adversari de împărțit: ”Numai pe tine am nervi...”

,
Confruntare Albert și Sebi
Ce au de impartit Albert și Sebi?

Sebi și Albert atac fără precedent la Survivor România 2021. Cei doi adversari își aruncă cuvinte dure la cel de-al doilea joc pentru imunitate. Ce au cei doi concurenți de împărțit?


In articol:

Tensiuni mari la cel de-al doilea joc pentru imunitate, Sebi și Albert își aruncă cuvinte dure. Care este mărul discordiei dintre cei doi?

Sebi și Albert, atac dur la cel de-al doilea joc pentru imunitate de la Survivor România 2021

Cel de-al doilea joc pentru imunitate este intens și plin de adrenalină. Faimoșii și Războinicii își doresc cu ardoare să câștige acest joc pentru a se bucura de un consiliu liniștit și fără să fie nevoiți să facă nominalizări.

Confruntare Albert și Sebi
Sebi și Albert, confruntare fără precedent

Sebi a reușit să aducă punctul echipei sale, astfel el i-a spus lui Albert că trebuie să joace cu concurenții buni, fiind unul dintre cei mai vechi concurenți de la Survivor România 2021, și să nu-i mai aleagă pe cei mai noi pe care nici nu-i poate învinge.

Sebi: ”Cu aștea buni trebuie să joci, băi, papagalule. Numai pe tine am nervi. Fii atent, dacă data viitoare...”

Albert: ”Băi, nu mai poți să respiri, taci. Te-ai chinuit la sărăcia aia...Băi, pleacă.”

Confruntare Albert și Sebi
Sebi ii reprosează lui Albert că este slab

Citeste si: Zanni, atac dur la adresa Elenei Marin: ”tu nu mai faci față acestei competiții...” Faimosul este de părere că Ana trebuia să rămână în locul ei în competiție

Sebi și Albert s-au încăierat în glumă, pe motiv că Faimosul își dorește să concureze cu el pe

traseu și nu l-a ales. Faimosul nu s-a oprit din a-i demostra lui Albert că este un concurent slab, ba chiar i-a spus că Adelina care a intrat de două zile în competiție a reușit să aducă mai multe puncte echipei Războinicilor.

”Are două dușuri în Survivor, a dat mai bine ca tine.”, a spus Sebi către Albert.

Confruntare Albert și Sebi
Sei si Albert, duel

Albert este propus din nou spre eliminare, coechipierii săi sunt de părere că locul lui nu mai este în competiția Survivor România 2021 pentru că nu colaborează cu echipa și este retras.

Deși, Războinicii îl vor pe Albert acasă, publicul l-a votat consiliu de consiliu și l-au adus în topul concurenților favoriți. 

Faimoșii și Războincii se confruntă în cel de-al doilea joc pentru imunitate, ambele echipe sunt motivate pentru a câștiga acest joc pentru a fi feriți de o nouă nominalizare. Dacă primul joc de imunitate a fost pierdut de Războinici, rămâne de văzut cine va câștiga imunitatea în această seară și se va bucura de un consiliu liniștit.

Citeste si: Războinicii au decis! Pe cine vor să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Zanni, atac dur la adresa Elenei Marin: ”tu nu mai faci față acestei competiții...” Faimosul este de părere că Ana trebuia să rămână în locul ei în competiție

COVID-19 face prăpăd în India: nou record de infectări şi de decese

Ce job modest are acum Sebastian Chitoșcă de la Survivor Romania, dupa ce a fost fotbalist de Liga 1. Unde lucrează si sotia sa?

Consiliu in interiorul Razboinicilor de la Survivor Romania 2021. Maria Chitu, pusa la zid de Sorin:"Crede ca sunt diabolica si ma bag pe sub pielea..."

Războinicii au decis! Pe cine vor să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies