Consiliu in interiorul Razboinicilor de la Survivor Romania 2021. Maria Chitu, pusa la zid de Sorin:"Crede ca sunt diabolica si ma bag pe sub pielea..."

,
Maria Chitu, pusa la zid de Sorin si Sindy
Maria Chitu, satula de acuzatiile Razboinicilor

Chiar daca par uniti pe traseu, si Razboinicii au conflictelor lor interioare. Astfel, Maria Chitu este din nou subiectul unei noi dezbateri intre toti concurentii din echipa albastra.


In articol:

Maria Chitu este din nou subiect de discutie in cadrul unui consiliu pe care Razboinicii l-au organizat in camp. De data aceasta, Sorin nu a mai rabdat si a acuzat-o pe Maria ca a fost singura concurenta care radea in momentul cand toti erau suparati din cauza plecarii lui Starlin din competitie.

Mai mult, si Sindy crede ca Maria incearca sa se bage pe sub pielea noilor concurenti care au venit la Survivor Romania 2021, mai cu seama in ce o priveste pe Adelina Damian. "Avem ceva oi in echipa ce se dau dupa turma. Toti sufeream si plangeam si tu erai singura care radea..." i-a reprosat Razboinicul Mariei. Concurenta se simte nedreptatita si crede ca toata lumea arunca cu pietre in ea incepand cu Sindy: "Crede ca sunt diabolica si crede ca am nu stiu ce priviri...Sindy crede ca ma bag sub pielea lui Adelina..."

Maria Chitu, acuzatii dure din partea Razboinicilor dupa eliminarea lui Starlin

Citeste si: Albert Oprea si Maria Chitu, ipostaze intime noaptea la Survivor Romania 2021:"Te pup, iubi. Vino aici..."

Zanni, sageti otravite catre Elena Marin
Elena Marin, pusa la zid de catre Zanni

Daca la Razboinici, vesnicul conflict este intre Maria, Albert si Sorin, la Faimosi, tapul ispasitor este Elena Marin careia Zanni ii atrage atentia ca nu da totul pe teren din cauza accidentarii si o condamna pentru ca in locul ei ar fi putut fi Ana Porgras

care s-ar fi descurcat mult mai bine.Irisha ii ia apararea in fata lui Zanni, insa Faimosul ii arunca o replica taioasa intreband-o ironic ce va face ea sau celelalte concurente din echipa dupa ce Elena le va nominaliza rand pe rand: "Iesi la vot cu Elena sa va dea pe toate afara si sa vedeti ce imbratisari o sa primiti. Ti-am zis demult ca tu nu ai viteza si nu mergi bine si ca tu nu ai treaba cu finalurile.
De ce ma oftic, ca in locul tau puteam sa o vad pe Ana."
Elena, in schimb, ii raspunde lui Zanni ca a avut acordul medicului pentru a intra pe teren si conditia a fost sa nu dea totul pe traseu:"Mi-a spus ca da, dar ai grija, nu da mai mult de 50%." Irisha a tinut sa precizeze ca in conflict a intrat si Stefan pe care il considera influentabil dupa ce i-a reprosat Elenei ca 50% sta. 

Zanni, acuzatii dure la adresa Elenei Marin

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri incredibile despre strategiile pe care Elena Marin le face la Survivor România 2021: ”Pe Ștefan l-a acaparat ușor...”

Irisha ii ia apararea Elenei Marin la Survivor Romania 2021
Zanni, replici taioase la adresa Irishei dupa ce aceasta o apara in fata lui Zanni

Incepe cel de-al doilea joc de Imunitate in care Razboincii si Faimosii lupta pentru a nu ajunge in Consiliul de Nomnializare, insa pe traseu, lupta este crancena si concurentii se descatuseaza aruncand vorbe grele.

Sebastian Chitosca si Albert Oprea ajung la cutite, iar Razboinicul il acuza ca vrea sa fie ca Jador prin atitudinea pe care o afiseaza.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Surpriză de proporții la Survivor România 2021. Cine a caștigat imunitatea și proviziile? Ce echipă va face prima nominalizare a săptămânii

COVID-19 face prăpăd în India: nou record de infectări şi de decese

Ce job modest are acum Sebastian Chitoșcă de la Survivor Romania, dupa ce a fost fotbalist de Liga 1. Unde lucrează si sotia sa?

Primul joc pentru imunitate al săpămânii la Survivor România 2021. Ce premiu suplimentar este pus în joc? Daniel Pavel a anuțat pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri incredibile despre strategiile pe care Elena Marin le face la Survivor România 2021: ”Pe Ștefan l-a acaparat ușor...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies