Războinicii au decis! Pe cine vor să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

,
Razboinicii fac nominalizări
Cine a fost propus spre eliminare?

Primul joc pentru imunitate al săptămânii a fost pierdut de Războinici. Echipa albastră a nominalizat. Pe cine vor să trimită acasă?


In articol:

Războinicii au pierdut primul joc pentru imunitate al săptămânii, astfel ei vor trebui să nominalizeze un coechipier care va fi propus spre eliminare.

Pe cine vor să trimită Războinicii acasă?

Echipa albastră a pierdut din nou jocul pentru imunitate, astfel ei vor face prima nominalizare a săptămânii de la Survivor România 2021. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat deschiderea liniilor de vot pentru echipa Războinicilor. 

Razboinicii fac nominalizări
Daniel Pavel a anuntat cine este propus spre eliminare

Publicul de acasă a avut posibilitatea de a-și vota favoritul din echipa Războinicilor prin SMS 1230. Voturile sunt valide doar pe parcursul consiliului de nominalizare din momentul în care Daniel Pavel anunță ”START VOT” și până în momentul în care el anunță închiderea liniilor de vot și va rosti ”STOP VOT”. 

După închiderea liniilor de vot, fiecare concurent din echipa Războincilor face nominalizări. Concurentul care va acumula cele mai multe voturi din partea coechipierilor săi va fi propus spre eliminare. Adelina și Bogdan, noii concurenți de la Survivor România 2021, au imunitate în această săptămână, de asemenea, ei nu vor putea face nominalizări.

Razboinicii fac nominalizări
Lupta s-a dat intre Albert si Sorin

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021. Cine a caștigat imunitatea și proviziile? Ce echipă va face prima nominalizare a săptămânii

Războinicii au decis cine va fi propus spre eliminare.

Lupta s-a dat între Sorin și Albert, veteranii echipei albastre care sunt în competiție încă de la început. Sorin a primit două voturi, iar Albert patru. Astfel, Albert este din nou propus spre eliminare din echipa Războincilor.

”Mă așteptam, dar mă bucur într-un fel pentru că nu a fost nominalizată Maria, că mă așteptam astăzi după joc ca ea să fie nominalizată, chiar am avut niște gânduri în cap.

Mă bucur că nu a fost ea pentru că simțeam că nu merită, dar în ritmul ăsta cred că urmează și ea, deja ea este oaia neagră, din cauza ei am început să pierdem jocuri. Cred că trebuie să o dăm afară, și pe ea și pe mine, cam așa ar trebui să fie cel mai bine pentru echipă.”, a declarat Albert în consiliul de nominalizare.

Razboinicii fac nominalizări
Albert este din nou nominalizat

Albert este propus spre nominalizare după fiecare joc pentru imunitate pierdut de echipa Războincilor, însă el a ieșit de fiecare dată favoritul publicului, astfel le-a dat planurile peste cap coechipierilor săi.

Va pleca Albert de această dată acasă?

Citeste si: Primul joc pentru imunitate al săpămânii la Survivor România 2021. Ce premiu suplimentar este pus în joc? Daniel Pavel a anuțat pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

 

Citește-ne pe
Citește și:

START VOT la Survivor România 2021! Iată cum vă puteți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor

Curtea Constituțională, vești uriașe pentru polițiști: anii de școală vor conta la pensie

Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

Surpriză de proporții la Survivor România 2021. Cine a caștigat imunitatea și proviziile? Ce echipă va face prima nominalizare a săptămânii

Primul joc pentru imunitate al săpămânii la Survivor România 2021. Ce premiu suplimentar este pus în joc? Daniel Pavel a anuțat pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies