Lacrimi și durere fără margini la înmormântarea surorii și nepoatei criminalului din Bascov!

,

Sora şi nepoata in varsta de cinci ani, victime ale criminalului din Bascov au fost înmormântate astăzi în Pitești.


In articol:

Fetiţa în vârstă de cinci ani şi mama ei au fost conduse pe ultimul drum astăzi în Piteşti de singurul supraviețuitor al familiei, soțul femeii şi tatăl copilei, care nu era acasă în momentul odioasei crime din Bascov.

Momente dramatice și durere fără margini la înmormântarea surorii și nepoatei criminalului din Bascov

La slujba de înmormântare au participat rudele familiei ucise, dar și sute de locuitori ai orașului Pitești. Cel care s-a ocupat de toate procedurile înmormântării a fost cumnatul criminalului din Bascov, care a găsit cele cinci cadavre și care a supraviețuit pentru că nu se afls acasă în momentul cumplitei tragedii.

Citeste si: Zi de doliu! Părinţii şi fratele criminalului din Argeș au fost conduși pe ultimul drum astăzi

În tot acest timp, bărbatul care și-a ucis familia cu sânge rece se află în arest la Penitenciarul din Mioveni, iar anchetatorii cercetează să descopere dacă individul, cunoscut cu probleme psihice, a avut sau nu discernământ în momentul săvârșirii odioaselor crime.

Potrivit romaniatv.net, din primele indicii care se bazează pe jurnalul criminalului, se pare că acesta ar fi plănuit gestul macabru cu 26 de ani în urmă, ceea ce înseamnă că pică varianta lipsei discernământului.

Cumnatul criminalului, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești, a fost cel care marți după amiază și-a găsit soția și fiica în vârstă de doar cinci ani, decedate în casă și a alertat poliția.

„Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă. Nu am starea necesară, vă rog să mă înţelegeţi”, a mărturisit cumnatul criminalului din Bascov.

Astăzi, bărbatul le-a condus pe ultimul drum pe soția și pe fiica lui, în vârstă de doar cinci ani și a fost îngenunchiat de durerea pierderii lor. Este a două înmormântare la care acesta a participat în doar două zile după ce vineri i-a dus la groapă pe ceilalți membri ai familiei, toți uciși chiar de cumnatul lui.

Citeste si: Autorul masacrului din Argeș a planificat crimele pas cu pas- Toate detaliile le-a notat într-un jurnal- Informațiile șocante

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Autorul masacrului din Argeș a planificat crimele pas cu pas - Toate detaliile le-a notat într-un jurnal - Informațiile șocante

Liderul de la Kremlin face corecții la decretul privind mobilizarea militară parţială

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Zi de doliu! Părinţii şi fratele criminalului din Argeș au fost conduși pe ultimul drum astăzi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies