Filmul masacrului din Argeș - Cum a plănuit criminalul să-și ucidă familia - Detalii înfiorătoare

,
cime bascov

Cum s-a produs masacrul din Bascov

Noi detalii ies la iveală despre masacrul din Bascov, în care o familie a fost ucisă. Cinci persoane au fost omorâte cu sânge rece

Cinci persoane, printre care și un copil de 5 ani, au fost ucise, luni, în Bascov, Argeș.

Potrivit șefului de la Serviciul de Medicină Legală din Argeș,  tragedia s-a petrecut seara până spre dimineață, iar cei cinci au fost surprinși în timp ce dormeau.

Crimele a avut loc în două case diferite, situate una peste drum de cealaltă. Ucigașul ar fi dormit cu părinţii şi cu fratele său, într-una dintre case. În cealaltă casă dormeau mama, fetiţa de 5 ani şi soţul femeii.  

Cum s-au produs crimele

Bărbatul şi-ar fi omorât părinţii şi fratele, iar dimineața, după ce a plecat cumnatul său de acasă, a intrat în a doua casă, peste sora şi nepoata lui, pe care le-a ucis cu sălbăticie.

Descoperirea șocantă a fost făcută de tatăl fetiței de 5 ani când abia se întorsese de la serviciu. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, medic la un spital militar, și-a găsit toată familia fără suflare: soția lui, fetița lor, cumnatul și cei doi socri.

Vecinii au auzit țipetele bărbatului au ieșit și ei speriați din case.

Citeste si: De ce boală suferă bărbatul acuzat că și-a ucis familia. Noi detalii în cazul masacrului de la Argeș

Imaginea de la fața locului i-a îngrozit 

Suspectul de 53 de ani a fugit de la locul faptei. El a fost găsit de jandarmi în grădina casei în timp ce încerca să-și ia viața. Suspectul avea mai multe răni, iar după ce a primit îngrijiri medicale, individul le-a declarat polițiștilor că a premeditat demult să comită aceste fapte.

"Făptuitorul a relatat liber despre aceste fapte pe care le cercetăm. Asupra făptuitorului care a fost găsit când fugise în pădurea de lângă au fost găsite cuțite și alte obiecte tăietoare. Din cercetare există prezumată o anumită succesiune a uciderii victimelor ceea ce ar nuanța un plan bine stabilit", a declarat Laurențiu Palaghia, prim-procurorul Parchetului Argeș.

Şeful serviciului de Medicină Legală din Argeş, Dan Manu, a declarat că cele cinci victime au fost ucise cu pietre de diferite dimensiuni şi alte "obiecte tăietoare".

Criminalul era cunoscut cu probleme psihice, figura în evidența primăriei din localitate din 2006, dar niciodată nu a fost internat într-un spital de specialitate. 

Medicii legiști au terminat autopsia și spun că toți cei cinci au fost loviți cu un corp dur în zona capului. Primele indicii arată că victimele nu s-au împotrivit, semn că au fost luate prin surprindere. 

Citeste si: Noi detalii despre masacrul din Argeş- Ce au găsit polițiștii asupra criminalului- 5 persoane au fost ucise

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Noi dezvăluiri șocante în cazul criminalului din Argeș! Psihiatrul bărbatului nu-l vedea decât de 3-4 ori pe an. Tatăl lui era cel care venea să-i ia tratamentul

Nepoata liderului suprem al Iranului îndeamnă lumea să întrerupă legăturile cu Teheranul: Spuneți-le guvernelor voastre să nu mai sprijine acest regim criminal

Noi dezvăluiri șocante în cazul criminalului din Argeș! Psihiatrul bărbatului nu-l vedea decât de 3-4 ori pe an. Tatăl lui era cel care venea să-i ia tratamentul

De ce boală suferă bărbatul acuzat că și-a ucis familia. Noi detalii în cazul masacrului de la Argeș

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies