Mărturii șocante de la locul unde s-a petrecut crima din Bascov: "Ar fi avut necaz pe aia mică"

,

Vecinii bărbatului criminal, care și-a ucis familia cu pietre și ciocane, au scos la iveală detalii importante în anchetă.

Crima din Bascov a îngrozit România! Vecinii criminalului au dezvăluit noi informații despre acesta. Care este motivul pentru care a recurs la un asemenea gest?

Citeste si: Noi dezvăluiri șocante în cazul criminalului din Argeș! Psihiatrul bărbatului nu-l vedea decât de 3-4 ori pe an. Tatăl lui era cel care venea să-i ia tratamentul

Mărturii șocante de la locul unde s-a petrecut crima din Bascov

Un bărbat în vârstă de 53 de ani și-a ucis rând pe rând părinții, sora, fratele, dar și nepoțica de doar cinci ani. Vecinii criminalului sunt șocați de ceea ce s-a putut întâmpla. Aceștia au mărturisit că bărbatul era foarte pașnic și nimeni nu s-ar fi așteptat să ajungă să facă așa gest. Totuși, vecinii au dezvăluit că bărbatul avea necaz pe nepoțica de cinci ani.

Bărbatul are probleme psihice și se află sub tratament. Totuși, acesta ar fi fost foarte supărat că nepoțica nu ar fi purtat un lănțișor dăruit de el.

Citeste si: De ce boală suferă bărbatul acuzat că și-a ucis familia. Noi detalii în cazul masacrului de la Argeș

"Cică ar fi avut necaz pe aia mică pentru că i-ar fi făcut cadou un lănţic şi nu îl purta”, a spus un vecin la Antena 3.

În prezent, nu se știe exact ce l-a determinat să ajungă să o ucidă pe aceasta, precum și pe restul celor din familie.

Ce i-a spus singurul supraviețuitor unei vecine

Potrivit surselor din anchetă, bărbatul acumulase niște frustrări de-a lungul timpului pe membrii familiei sale căci s-ar fi simțit neapreciat de aceștia, mai ales dat fiind și problemele pe care le avea.

O vecină de-a criminalului afirmă că ieri a stat de vorbă cu singurul supraviețuitor, în jurul orei 16:00, atunci când l-a auzit pe bărbat cum plângea. Mergând la el, ea l-a întrebat ce s-a întâmplat, iar atunci el i-a mărturisit că și-a găsit toate rudele decedate, potrivit spynews.ro.

"Noi îl ştim de om liniştit. Chiar dacă era bolnav nu a avut probleme, nici nu am auzit niciodată cu părinţii să aibă probleme, să fie violent.", a mai spus vecina criminalului din Boscov.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Au găsit un troler în fața unei case de vacanță de unde se auzeau niște gemete. Polițiștii s-au repezit să îl desfacă și au rămas în stare de soc când au descoperit ce se afla...

Vicepreședintele Curții de Conturi, Niculae Bădălău, audiat la DNA! De ce l-au chemat procurorii duminică seara (Antena 3 CNN)

Au găsit un troler în fața unei case de vacanță de unde se auzeau niște gemete. Polițiștii s-au repezit să îl desfacă și au rămas în stare de soc când au descoperit ce se afla...

LIVE UPDATE Ziua 277 de război în Ucraina. Rusia ucide civili în Herson și după eliberarea orașului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies