Noi dezvăluiri șocante în cazul criminalului din Argeș! Psihiatrul bărbatului nu-l vedea decât de 3-4 ori pe an. Tatăl lui era cel care venea să-i ia tratamentul

,
Criminal Argeș psihiatru 3-4 ori anual

Psihiatrul care îl ținea sub observație pe criminalul din Argeș, care și-a ucis cinci rude, a mărturisit că nu-l vedea pe bărbat decât de 3-4 ori pe an, iar cel care venea să-i ia tratamentul era tatăl dânsului.

Doctorul Eugen Smeureanu, psihiatrul criminalului din Argeș, a declarat că familia bărbatului era foarte protectivă față de el, dat fiind faptul că suferă de afecțiuni psihice.

Psihiatrul criminalului din Argeș îl vedea doar de 3-4 ori pe an

Dezvăluiri psihiatru criminalul din Argeș

Eugen Smeureanu a mărturisit, pentru Digi24, că bărbatul care a comis masacrul din Argeș îi era pacient din 2014.

„De obicei venea tatăl dânsului să-i ia tratamentul și dânsul venea de 2-3-4 ori pe an.

Familia era destul de protectivă, probabil nu voia să-l expună foarte mult. Era mai puțin comunicativ, familia niciodată nu mi-a relatat niciun fel de tulburare de comportament mai ieșită din comun ale pacientului. De obicei, era izolat, închis în sine”, a povestit medicul.

„Dimpotrivă, au mers pe tratamentul schimbat, dar neurolepticul a rămas același”, a răspuns medicul, întrebat dacă bărbatul a mai întâmpinat anterior probleme.

Citeste si: El este autorul masacrului din Argeș care a ucis 5 persoane, printre care un copil de 5 ani

„Tratamentul trebuia luat într-un fel sau altul. Dacă nu vine pacientul, vine cineva din familie”, a menționat psihiatrul, întrebat dacă este normal ca altă rudă să vină să ia tratamentul pacientului.

Medicul criminalului a mai declarat că bărbatul avea  „un ritual ca seară de seară să își ia pastilele”. „Ce s-a putut întâmpla... mi-e greu să fac speculații”.

„Se arăta mulțumit de faptul că familia era alături de el în permanență. Nimic. Nu știu cât a simulat, cât era de sincer. Privind retrospectiv, lucrurile pot căpăta și alte valențe”, a continuat medicul.

Criminalul a venit la psihiatru ultima dată în luna mai 2022

„Eu nu-mi pot explica. Fie printr-o acutizare a stării lui ca un fel de lapsus homicidar, faptul că a avut halucinații imperative. Ultima dată am vorbit eu cu tatăl dânsului pe 14 iulie. Nu mi-a zis nimic. Nu a fost alarmat sau alertat de nimic”, a declarat medicul psihiatru, atunci când a fost întrebat de ce bărbatul a recurs la o asemenea crimă, fiind sub tratamentul adecvat.

Ultima dată când bărbatul din Argeș a venit la psihiatru a fost în luna mai a anului 2022, iar medicul a menționat că nu a observat schimbări în ceea ce privește comportamentul lui.

Citeste si: De ce boală suferă bărbatul acuzat că și-a ucis familia. Noi detalii în cazul masacrului de la Argeș

„Probabil că a avut o capacitate foarte mare de disimulare. Ei sunt specialiști în asta”.

Dan Antonescu, expert criminolog, a explicat, pentru Digi24, că situații similare cu cele din Argeș apar atunci când pacienții renunță la tratament, nu mai sunt supravegheați și reapelează la vicii precum alcool și droguri. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

El este autorul masacrului din Argeș care a ucis 5 persoane, printre care un copil de 5 ani

Suspans privind aderarea României la Schengen. Klaus Iohannis: 'Încă se discută'

El este autorul masacrului din Argeș care a ucis 5 persoane, printre care un copil de 5 ani

Noi detalii despre masacrul din Argeş - Ce au găsit polițiștii asupra criminalului - 5 persoane au fost ucise

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies