Autorul masacrului din Argeș a planificat crimele pas cu pas - Toate detaliile le-a notat într-un jurnal - Informațiile șocante

,
Criminal Argeș

Autorul masacrului din Argeș

Autorul masacrului din Argeș a planificat crimele pas cu pas cu mult timp în urmă și le-a notat într-un jurnal.


In articol:

Criminalul din Argeș a planificat crimele pas cu pas cu mult timp în urmă.

Anchetatorii au găsit jurnalul ucigașului în care era notat un plan mai vechi de ucidere a rudelor. Acesta a recunoscut că intenția de a comite un masacru a fost una veche, bine gândită.

Autorul masacrului a declarat coerent, cu lux de amănunte, cu toate explicațiile necesare. A răspuns la tot. Printre motivații e și că nu a fost apreciat de familie. Plănuia de mult, a precizat Laurențiu Palaghia, prim-procurorul Parchetului Argeș.

Dezvăluiri cutremurătoare ale criminalului

Prima persoană pe care a ucis-o a fost chiar mama sa, care a fost găsită moartă în pat. Următorul pe lista sa de victime a fost tatăl său, pe care l-a atacat pe holul dintre dormitor și baie, iar ultima victimă din casa în care locuia a fost fratele său, care a fost găsit, de asemenea, fără suflare în pat.

După ce și-a ucis o parte din familie, acesta și-a urmărit cumnatul, care locuia împreuna cu sora acestuia și cu fetița lor de cinci ani. După ce s-a asigurat că acesta a părăsit locuința, criminalul a traversat spre casa surorii sale, acolo unde a ucis-o pe ea și pe copilă, care dormeau în același pat.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a menționat anchetatorilor că și-a omorât nepoțica de 5 ani din supărare, deoarece acesta îi făcuse cadou un lănțișor din aur pe care fata nu îl purta.

Medicii legiști au încheiat autopsia, iar concluzia arată că toți cei cinci au fost loviți cu un corp dur în zona capului.

Primele indicii indică faptul că victimele nu s-au împotrivit, semn că au fost luate prin surprindere.

Citeste si: Prima declarație a bărbatului care și-a găsit familia măcelărită "Nu am cuvinte să descriu...”

Criminalul a fost arestat preventiv

Tribunalul Argeş l-a arestat preventiv pe autorul crimelor din localitatea Bascov. Dcizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Inculpatul fusese anterior reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

În cursul nopţii de 09/10 august, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Citeste si: Filmul masacrului din Argeș- Cum a plănuit criminalul să-și ucidă familia- Detalii înfiorătoare

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Primele declarații ale autorului masacrului din Argeș - Ce a făcut înainte să comită crimele „Aveam tot felul de frici”

SBU nu iartă nimic: Serviciile de securitate ucrainene au dezvăluit cine a condus invadarea Mariupol și asaltul de la Azovstal

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Filmul masacrului din Argeș - Cum a plănuit criminalul să-și ucidă familia - Detalii înfiorătoare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies