Zi de doliu! Părinţii şi fratele criminalului din Argeș au fost conduși pe ultimul drum astăzi

,
inmormnare

Trei victime ale măcelului din Argeș au fost conduse pe ultimul drum

Durere mare în localitatea Bascov, din Argeș, după ce trei dintre victimele masacrului care a îngrozit toată țara au fost conduse astăzi pe ultimul drum.

Părinţii şi fratele ucigaşului din Bascov au fost înmormântați astăzi, la un cimitir din localitate. Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica din Bascov a avut loc.

Fetița de 5 ani şi mama ei vor fi înmormântate mâine, în Pitești. Între timp, inculpatul aşteaptă expertiza psihiatrică, la Spitalul Penitenciar Mioveni.

Citeste si: Autorul masacrului din Argeș a planificat crimele pas cu pas- Toate detaliile le-a notat într-un jurnal- Informațiile șocante

Bărbatul care și-a găsit familia măcelărită este devastat

Trupurile neînsuflețite au fost ridicate de la morgă. Autoritățile locale au căutat soluții pentru a găsi în cimitirul comunei 5 locuri de veci, unul lângă altul.

Bărbatul care și-a găsit  familia ucisă  a făcut primele declarații. Marți, în jurul orelor 16.00, bărbatul, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești, a făcut o înfiorătoare descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de 5 ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat.

"Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă. Nu am starea necesară, vă rog să mă înţelegeţi", a mărturisit bărbatul, pentru un post tv.

În tot acest timp, anchetatorii au aflat detalii șocate despre cum s-a produs tragedia. Criminalul bolnav psihic și-a notat, într-un jurnal, pas cu pas, crima.

El le-a povestit oamenilor legii de ce și-a omorât pe rând cele mai apropiate persoane: părinții, sora si nepotica de 5 ani, dar și fratele geamăn.

"A declarat coerent, cu lux de amanunte, cu toate explicatiile necesare. A raspuns la tot. printre motivatii e si ca nu a fost apreciat de familie. Planuia (crimele de mult- n.r.)", a declarat Laurenţiu Palaghiea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a menționat anchetatorilor că și-a omorât nepoțica de 5 ani din supărare, deoarece acesta îi făcuse cadou un lănțișor din aur pe care fata nu îl purta.

Crima a îngrozit întreaga țară

Masacrul s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Bascov din Argeş. O familie întreagă a fost ucisă cu sânge rece. În momentul grozăviei, acasă erau cei doi fraţi ai principalului suspect, părinţii lor şi nepoata de cinci ani.

Bărbatul de 53 de ani a fost găsit de polițiști în gradina casei, în timp ce încerca să-și ia viața. Se pare că acesta și-ar fi premeditat faptele.

Criminalul   și-a omorât   mai întâi părinții și fratele, iar mai apoi sora și nepoata. Imediat după aceea acesta ar fi fugit în curtea casei, unde ar fi încercat să se sinucidă.

Citeste si: Prima declarație a bărbatului care și-a găsit familia măcelărită "Nu am cuvinte să descriu...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prima declarație a bărbatului care și-a găsit familia măcelărită "Nu am cuvinte să descriu...”

Marcel Ciolacu susține creșterea alocațiilor pentru copii: E normal ca alocatiile să se mărească

Prima declarație a bărbatului care și-a găsit familia măcelărită "Nu am cuvinte să descriu...”

Primele declarații ale autorului masacrului din Argeș - Ce a făcut înainte să comită crimele „Aveam tot felul de frici”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies