Momente dramatice în Gala de duminică, 18 septembrie, a emisiunii Casa iubirii! Radu și George ajung în pericol de eliminare, iar Kinga varsă lacrimi amare! Aflați ce se va întâmpla, astăzi, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D!

,
casa iubirii

Radu si George, ajung in pericol de eliminare 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii va fi marcată de multe momente emoționante și tensionate! Aflați ce se va întâmpla cu Radu și George, care ajung în pragul eliminării!


In articol:

După ce în ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii a predominat o atmosfera romantică și tensiunile s-au spulberat, datorită fetelor care și-au făcut apariția în rochii de mireasă, în Gala de duminică, lucrurile vor lua o întorsătură total neașteptată! La un moment dat, Andreea Mantea va anunța că Andreea, Radu și George sunt cei trei concurenți aflați în pericol de eliminare.

Cea care va fi extrem de afectată de faptul că Radu ajunge în pragul eliminării va fi Kinga, care va izbucni în lacrimi și va aștepta cu sufletul la gură verdictul final al Galei!

Momente dramatice în Gala de duminică, 18 septembrie, a emisiunii Casa iubirii! Radu și George ajung în pericol de eliminare

În ediția de sâmbătă în Casa iubirii s-au petrecut momente uluitoare care au făcut senzație în rândul fanilor emisiunii, deoarece a fost o încântare apariția fetelor în rochii de mireasă. A fost o surpriză uriașă și pentru băieți, care nu se așteptau să își vadă actualele partenere, sau fostele iubite îmbrăcate în rochii diafane de mireasă.

casa iubirii

Radu, Andreea si George vor trece prin emoții teribile in Gala

[Sursa foto: Captură KANAL D]

De departe cei mai încântați au fost Sorin, Radu și Ionuț, care au rămas fără cuvinte atunci când le-au văzut pe Nicoleta, Kinga și respectiv Larisa îmbrăcate în prințese. Însă nimeni nu și-a imaginat ce se va întâmplă în Gala de duminică, atunci când lucrurile vor lua o întorsătură total neașteptată!

kinga din casa iubirii

Kinga izbucneste in lacrimi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Duminică, 18 septembrie, în Gala emisiunii Casa iubirii, concurenții vor avea parte de momente surprinzătoare.

La un moment dat Andreea Mantea va anunța că Andreea, Radu și George sunt cei trei concurenți nominalizați spre eliminare, dintre care unul va părăsi cu siguranță emisiunea.

radu din casa iubirii

Radu merge sa o consoleze pe fosta lui iubita

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În clipa în care Andreea Mantea va anunța că cea care se salvează este Andreea, iar unul dintre Radu și George va pleca acasă, Kinga va izbucni în lacrimi amare deoarece se va teme teribil să nu-l piardă definitiv pe Radu, pentru care încă mai nutrește sentimente. Rămâne însă de văzut care dintre cei doi băieți, Radu sau George va părăsi emisiunea în Gala de duminică, 18 septembrie, ce va fi difuzată de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Surpriză de proporții în Casa iubirii! Fetele apar îmbrăcate în rochii de mireasă! „M-ai băgat în boală!” Aflați cum vor reacționa concurenții sâmbătă, 17 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Kinga, invitată de Bogdan în camera roșie! „Credeam că e Radu” Iată cum a reacționat concurenta care spera într-o împăcare cu Radu!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Noi detalii uluitoare din trecutul tumultos al Andreei au ieșit la iveală în Casa iubirii! Emanuel este extrem de dezamăgit, după ce a aflat cu ce s-a ocupat, de fapt, fata pe...

Convorbire telefonică: Emmanuel Macron i-a promis lui Volodimir Zelenski noi sancţiuni împotriva Rusiei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! De ce s-au despărțit Grațiela și Odeh de la Casa Iubirii. Primele declarații tranșante ale fostei concurente despre iubitul ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies