Surpriză de proporții în Casa iubirii! Fetele apar îmbrăcate în rochii de mireasă! „M-ai băgat în boală!” Aflați cum vor reacționa concurenții sâmbătă, 17 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,
casa iubirii

Radu, uluit de vestimentatia fetelor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Băieții din Casa iubirii vor avea parte de momente de senzație în ediția de sâmbătă, când fetele își vor face apariția în rochii de mireasă!


In articol:

După multe zile în care au predominat certurile și momentele tensionate, sâmbătă în Casa iubirii pare să se instaleze o atmosfera pașnică și chiar romantică, deoarece fetele îi iau prin surprindere pe băieți în clipă în care își fac apariția în casă lor îmbrăcate în rochii de mireasă.


În ediția de vineri, lucrurile s-au precipitat din nou în casă fetelor, unde Andreea a izbucnit în lacrimi la scurt timp după ce au ieșit la iveală noi detalii șocante din trecutul ei tumultos. Vizibil afectat și contrariat de cele aflate despre Andreea, față pe care o plăcea și își dorea să formeze un cuplu, Emanuel a răbufnit în față tuturor și a lansat reproșuri aprige și usturătoare la adresa concurenței, care nu a suportat presiunea și simțindu-se stânjenită a părăsit platoul pentru a merge să se liniștească în culise.

Surpriză de proporții în Casa iubirii! Fetele apar în casă băieților îmbrăcate în rochii de mireasă! „M-ai băgat în boală!”

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii pare că se va așterne o atmosferă calmă și pașnică față de zilele precedente, deoarece fetele le vor pregăti o mare surpriză băieților. La un moment dat, toate fetele își vor face apariția în casa băieților purtând fiecare câte o rochie de mireasă.

De departe cel mai emoționat și încântat de apariția iubitei lui în rochie de mireasă va fi Sorin, care o va întâmpină sfios și uluit pe Nicoleta, care va purta o rochie splendidă albă de prințesă. Tânărul nu va ezita să își arate nedumerirea și uimirea față de apariția iubitei lui în rochie de mireasă.

Sorin: M-ai băgat în boală!

Nicoleta: Aștept inelul!

Pe de altă parte, Radu va fi extrem de încântat de felul în care Kinga arată în rochie de mireasă și o va sorbi din priviri în timp ce această va cobora sfioasă scările pentru a se alătură colegelor sale. Urmăriți sâmbătă, în Casa iubirii, o ediție incendiară și veți afla cum au reacționat băieții la vederea fetelor în rochii de mireasă, dar și ce anume se va întâmpla, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Noi detalii uluitoare din trecutul tumultos al Andreei au ieșit la iveală în Casa iubirii! Emanuel este extrem de dezamăgit, după ce a aflat cu ce s-a ocupat, de fapt, fata pe care o plăcea!

Citeste si: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Kinga, invitată de Bogdan în camera roșie! „Credeam că e Radu” Iată cum a reacționat concurenta care spera într-o împăcare cu Radu!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Andreea Mantea, o mamă exigentă: "Nu îl recompensez pentru notele mari sau pentru că face anumite lucruri foarte bine"

Convorbire telefonică: Emmanuel Macron i-a promis lui Volodimir Zelenski noi sancţiuni împotriva Rusiei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Kinga, invitată de Bogdan în camera roșie! „Credeam că e Radu” Iată cum a reacționat concurenta care spera într-o împăcare cu Radu!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies