Răsturnare de situație în Casa iubirii! Kinga, invitată de Bogdan în camera roșie! „Credeam că e Radu” Iată cum a reacționat concurenta care spera într-o împăcare cu Radu!

,
casa iubirii

Kinga si Bogdan, in camera roșie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga ajunge față în față cu Bogdan în camera roșie, deși spera încă într-o împăcare cu Radu. Aflați ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!


In articol:

Deși în cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii nu a existat eliminare concurenții rămași în competiție au continuat să declanșeze noi dispute. În ediția de joi s-au derulat o serie de tensiuni și certuri aprige. Pe de o parte în casa fetelor s-a iscat o dispută între Andreea și Raluca, după ce Andreea a vrut să o avertizeze pe Raluca de faptul că băieții o iau peste picior în conversațiile lor.

Iar pe de altă parte, în casa băieților, Radu a continuat cearta cu George și au ajuns din nou la cuțite. Și tot astăzi, Kinga a avut parte de o mare surpriză în clipă în care a fost invitată în camera roșie unde speră că o va întâmpină Radu, însă tânărul care își dorește să o cunoască este Bogdan.

Răsturnare de situație în Casa iubirii! Kinga, invitată de Bogdan în camera roșie

După întâlnirea de luni cu Radu în camera roșie, Kinga a fost plăcut încântată de atitudinea lui tandră și în inima ei a încolțit speranța unei împăcări cu cel care i-a fost primul partener în Casa iubirii și pentru care a avut sentimente puternice.

casa iubirii

Bogdan o place pe Kinga

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția de astăzi însă lucrurile au căpătat o întorsătură neașteptată, deoarece Bogdan, unul dintre noii concurenți, a decis să o cheme în camera roșie pe Kinga pentru a o cunoaște mai bine, dând semne că o place și că și-ar dori să formeze un cuplu în Casa iubirii.

casa iubirii

Kinga, fata in fata cu Bogdan

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga a primit invitația în camera roșie cu zâmbetul pe buze, sperând că acolo o va aștepta tot Radu, cel pentru care încă mai nutrește sentimente. Însă mare i-a fost mirarea atunci când în camera roșie l-a întâlnit pe Bogdan, care o aștepta nerăbdător pentru a-i destăinui că o place și că își dorește să o cunoască mai bine.

Citeste si: Secretele din ”Casa Iubirii” au început să iasă la iveală. Imagini deocheate cu una dintre concurente au apărut pe internet: ”Mie îmi place să mă văd așa”

Citeste si: Kinga și Radu, atingeri subtile în camera roșie. Care a fost primul lucru pe care și l-au spus după multă vreme

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Maria, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii: "Xenia și Radu, un fake total"

Convorbire telefonică: Emmanuel Macron i-a promis lui Volodimir Zelenski noi sancţiuni împotriva Rusiei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Gala emisiunii “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc in audiențe, la nivelul întregii țări

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies