Scandal de proporții între Andreea și Raluca, în Casa iubirii! Aflați ce au de împărțit cele două concurente, dar și ce se va întâmpla între Radu și George, joi, 15 septembrie, de la 10:00 și 16:30!

,

Andreea și Raluca ajung la cuțite în Casa iubirii, iar Radu și George își continuă dispută! Aflați până unde vor ajunge cele două conflicte!


In articol:

Săptămâna continuă în aceeași atmosferă tensionată în Casa iubirii. Deși în Gala de duminică nu a fost niciun concurent eliminat, spiritele au continuat să se aprindă în atât în tabăra fetelor, cât și în grupul băieților. În ediția de luni Radu și Kinga s-au întâlnit în camera roșie, iar revederea lor a iscat multe controverse în rândul fetelor care au spus că Radu are o atitudine falsă față de fosta lui partenera.

Scandal de proporții între Andreea și Raluca, în Casa iubirii!

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, lucrurile au scăpat la un moment dat de sub control, în clipă în care Radu a sărit să îl bată și să îl pună la punct pe George, acuzându-l că și-a bătut joc de sentimentele Mariei. Iar Larisa a izbucnit în lacrimi din cauza indiferenței lui Ionuț față de ea.

Citeste si: Secretele din ”Casa iubirii” au început să iasă la iveală. Imagini deocheate cu una dintre concurente au apărut pe internet: ”Mie îmi place să mă văd așa”

Miercuri, Radu și Bogdan au făcut dezvăluiri uluitoare despre Xenia, despre care au spus că a recunoscut într-o conversație că nu a venit în cadrul emisiunii Casă iubirii pentru a-și caută perechea ci doar de dragul show-ului.

Iar pe de altă parte, Nicoleta și Sorin s-au certat aprig, după un schimb de replici acide.

În ediția de joi, 15 septembrie, un alt conflict se va iscă în casă fetelor, unde Andreea și Raluca ajung la cuțite. Raluca îi cere Andreei să își vadă de treaba și să nu se mai implice în deciziile ei, după ce Andreea o avertizează că de multe ori băieții o iau peste picior și fac glume pe seama ei.

Andreea: Ei fac mișto foarte mult și tu nu-ți dai seama de chestia asta!

Raluca: Ba nu și eu rad cu ei! Eu nu mă supăr! Știu că ei fac mișto de multe ori! Eu zic să-ți vezi de treaba ta!

Andreea: Atunci să-ți vezi și tu de treaba ta! Și nu-ți mai da cu părerea despre mine!

Pe de altă parte, Radu și George vor continuă să își arunce replici acide și vor ajunge din nou să se certe teribil, dând dovadă că nu vor să îngroape securea războiului. Nu ratați o nouă ediție incendiară a emisiunii Casa iubirii, joi, 15 septembrie, de la 10:00 și 16:30!

Citeste si: Reproșurile Nicoletei îl scot din minți pe Sorin. Spiritele se încing, iar discuția lor capătă o altă direcție:”Bine că ai chef să scoți lucrurile rele” Ce nu-i convine concurentului la iubita lui

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Reproșurile Nicoletei îl scot din minți pe Sorin. Spiritele se încing, iar discuția lor capătă o altă direcție:”Bine că ai chef să scoți lucrurile rele” Ce nu-i convine...

Rușii surprinși de dârzenia ucrainenilor: `Înaintau ca nebunii. Am tras în ei tot ce aveam și ei tot înaintau. Părerea mea e că erau drogați`

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Maria, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii: "Xenia și Radu, un fake total"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies