Secretele din ”Casa Iubirii” au început să iasă la iveală. Imagini deocheate cu una dintre concurente au apărut pe internet: ”Mie îmi place să mă văd așa”

,
Andreea

Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dezvăluiri fără precedent au avut loc în ”Casa Iubirii”. Una dintre concurente a recunoscut ca a pozat în ipostaze deocheate.


In articol:

Andreea Mantea a anunțat că una dintre concurente vrea să vorbească deschis despre viața ei și să lămurească câteva aspecte importante pentru a nu fi catalogată greșit.

Cine este concurenta care s-a fotografiat în ipostaze incendiare 

Andreea, una dintre cele mai noi concurente din ”Casa Iubirii”, s-a decis să lămurească câteva detalii despre viața ei personală, după ce a început să primească tot mai multe mesaje despre niște poze deocheate care au apărut cu ea. 

Andreea

Mie îmi place să mă vad așa

Primul lucru pe care aceasta l-a făcut a fost să-i mărturisească lui Emanuel, concurentul cu care se află în cunoaștere, ceea ce a făcut întrecut, căci el înseamnă foarte mult pentru ea. Mai apoi, Andreea a decis să le spună tuturor pentru a nu exista alte discuții și astfel să n fie pusă într-o lumină bună.

Citeste si: Kinga și Radu, atingeri subtile în camera roșie. Care a fost primul lucru pe care și l-au spus după multă vreme

”Am vrut să vorbesc cu el mai întâi pentru că este cel mai important și acum să vorbesc cu toată lumea. Nu m-am așteptat să vorbesc atât de repede despre asta, să fiu sinceră”, a spus Andreea.

Tânăra are un cont pe o rețea de socializare, acolo unde postează poze artistice cu ea.

„Mie îmi place să fac poze mai deocheate și pe postez pe acea pagina, asta este tot. Mie îmi place să mă vad așa”, a

mai spus Andreea.

Concurenta a dezvăluit că nu are contul de mult timp, a început să facă acest lucru de câteva luni, la îndemnul fratelui ei. La început a fost o joacă, pentru că îi place foarte mult să se fotografieze, iar în timp a devenit o pasiune.

Emanuel a sărit în apărarea Andreei, pentru ca oamenii să nu o catalogheze greșit pe cea cu care ar vrea să formeze un cuplu.

”Dacă nu aș fi văzut acele poze nu aș fi trecut cu vederea, dar cum am văzut că sunt chestii permisibile, nu am nicio problemă cu chestia asta. Am vorbit și în camera roșie, să nu se treacă de o limită, asta este unica mea cerință”, a spus Emanuel.

Citeste si: Radu, reacție fără precedent în Casa iubirii! Concurentul sare să-l bată pe George! „Așa ți-ai bătut joc și de Maria” Aflați ce se va întâmpla marți, 13 septembrie, într-o nouă ediție, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kinga și Radu, atingeri subtile în camera roșie. Care a fost primul lucru pe care și l-au spus după multă vreme

Un economist de talie mondială anunță că inflația din Europa e mai gravă ca în SUA: Criza gazelor din Rusia bubuie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Larisa, la un pas să sară la bătaie: ”Lăsați-mă să mă duc acolo, o fac praf” Cum se apără Kinga în fața acuzațiilor pe care le-a lansat la adresa Larisei și a lui Ionuț

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies