Radu, dezvăluiri tulburătoare despre Xenia! „Sunt niște mesaje în privat pe care tu le-ai discutat cu o persoană” Aflați ce detalii uluitoare a descoperit Radu despre fosta lui partenera, miercuri, 14 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

,

Radu va da cărțile pe față și va face câteva dezvăluiri șocante despre Xenia, care până nu demult i-a fost parteneră în Casa iubirii!


In articol:

După ce în Gala de duminică nu a fost niciun concurent eliminat și seară s-a încheiat într-o notă mai optimistă, noua săptămână început în Casa iubirii, într-o atmosferă tensionată și marcată de multe conflicte iscate între concurenți, care sunt din ce în ce mai apăsați de apropierea finalului de sezon.

În ediția de luni, Radu și Kinga s-au reîntâlnit după mult timp în camera roșie, unde tânărul i-a mărturisit fostei lui partenere că îi pare rău pentru toate momentele triste pe care le-a întâmpinat de una singură în cadrul emisiunii.

Radu, dezvăluiri tulburătoare despre Xenia! „Sunt niște mesaje în privat pe care tu le-ai discutat cu o persoană”

În ediția de marți, Radu și-a ieșit din minți și a sărit să îl bată pe George, reproșându-i faptul că și-a bătut joc de Maria și că va plăti pentru comportamentul avut în Casa iubirii. Și tot astăzi, Larisa a izbucnit în lacrimi, motivând că se simte extrem de tristă din cauza indiferenței lui Ionuț, care nu vrea să mai audă de ea.

Miercuri, în Casa iubirii, Radu și Bogdan vor deschide un subiect delicat în ceea ce o privește pe Xenia, despre care cei doi băieți vor dezvălui detalii de-a dreptul uluitoare. Deși până nu demult i-a fost partenera în cadrul emisiunii, Radu a decis să dea cărțile pe față și să dezvăluie ceea ce a descoperit de curând despre Xenia. Tânărul a mărturisit faptul că aceasta ar fi purtat o discuție cu o persoană din afara emisiunii, prin intermediul unor mesaje și înregistrări, în care a recunoscut că nu o să își facă nicio relație în Casa iubirii.

Radu: Sunt niște mesaje în privat pe care tu le-ai discutat cu o persoană, unde ai garantat că nu o să-ți faci nicio relație în emisiunea asta și cumva în cazul în care o să-ți faci vreo relație o să chemi pe omul respectiv la nuntă ta!

Xenia: Chiar vreau să văd mesajele! Chiar nu vreau să-mi dau cu părerea!

Pe de altă parte, Nicoleta va avea o întâlnire în casa fetelor cu Sorin. Iar după o discuție aprinsă tânăra va izbucni în lacrimi. Rămâne de văzut ce anume isi vor spune cei doi îndrăgostiți, dar si ce se va întâmpla intre ei. 

Sorin: Tu vezi doar părți negative! N-ai văzut și părți pozitive că fiecare am contribuit cu ceva, că ne-am organizat!

Nicoleta: De ce nu înțelegi ceea ce vreau să-ți zic! Tu înțelegi numai ce vrei tu! Nu petrecem atât de mult timp împreună!

Citeste si: Secretele din ”Casa Iubirii” au început să iasă la iveală. Imagini deocheate cu una dintre concurente au apărut pe internet: ”Mie îmi place să mă văd așa”

Citeste si: Kinga și Radu, atingeri subtile în camera roșie. Care a fost primul lucru pe care și l-au spus după multă vreme

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kinga și Radu, atingeri subtile în camera roșie. Care a fost primul lucru pe care și l-au spus după multă vreme

Convorbire telefonică: Emmanuel Macron i-a promis lui Volodimir Zelenski noi sancţiuni împotriva Rusiei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Radu, reacție fără precedent în Casa iubirii! Concurentul sare să-l bată pe George! „Așa ți-ai bătut joc și de Maria” Aflați ce se va întâmpla marți, 13 septembrie, într-o nouă...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies