Noi detalii uluitoare din trecutul tumultos al Andreei au ieșit la iveală în Casa iubirii! Emanuel este extrem de dezamăgit, după ce a aflat cu ce s-a ocupat, de fapt, fata pe care o plăcea!

,
casa iubirii

Andreea, stânjenită de situația in care a ajuns

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea, pusă la zid de Emanuel și de ceilalți concurenți, după ce au ieșit la iveală noi detalii din trecutul ei! Aflați ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!


In articol:

Săptămâna aceasta se încheie în aceeași atmosfera plină de tensiuni, răsturnări de situație și certuri aprige în Casa iubirii. La începutul săptămânii, Radu a iscat un mare scandal în casa băieților când a sărit să-l pună la punct pe George, iar apoi seria disputelor a continuat cu alte conflicte iscate în casă fetelor, acolo unde Andreea a ajuns la cuțite cu Raluca, iar Radu și George și-au spus din nou replici jignitoare.

De asemenea, zilele trecute au ieșit la iveală câteva detalii incredibile din trecutul Andreei, una dintre concurentele recent intrate în emisiune. Unii dintre băieți au descoperit în mediul online faptul că tânăra are cont pe o rețea de socializare, acolo unde postează poze deocheate cu ea, fapt ce l-a deranjat pe Emanuel, tânărul care și-a exprimat dorința de a o cunoaște mai bine în vederea formării unui cuplu în Casa iubirii.

Noi detalii uluitoare din trecutul tumultos al Andreei au ieșit la iveală în Casa iubirii!

În prima parte a ediției de vineri a emisiunii Casa iubirii, au ieșit la iveală noi detalii din trecutul Andreei. De data aceasta, Sorin a fost cel care a dezvăluit faptul că i-au fost trimise câteva înregistrări cu frumoasă blondina de pe vremea când aceasta încă practică videochat, ocupație despre care tânăra nu dezvăluise nimic în cadrul emisiunii, fiind probabil convinsă că nu se va descoperi această latură a trecutului ei, de care se simte stânjenită.

casa iubirii

Emanuel, uluit de cele aflate despre Andreea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cel mai afectat de cele aflate a fost Emanuel, care nu se aștepta că Andreea să se fi ocupat cu asemenea lucruri. Tânărul a răbufnit și i-a reproșat tinerei concurente faptul că l-a mințit cu nerușinare și a dat dovadă de falsitate în toată perioada în care el a încercat să o cunoască.

casa iubirii

Andreea, in lacrimi in Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vizibil rușinată de reproșurile lui Emanuel, Andreea a părăsit în lacrimi platoul emisiunii pentru a se liniști. În ajutorul ei a sărit Bianca și a încercat să o consoleze și să o îndrume mai departe pentru a redresa întreagă situație. Andreea i-a mărturisit Biancăi faptul că nu știa de existența acelor clipuri video în care ea a fost surprinsă în ipostaze indecente pe vremea când a făcut videochat.

Citeste si: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Kinga, invitată de Bogdan în camera roșie! „Credeam că e Radu” Iată cum a reacționat concurenta care spera într-o împăcare cu Radu!

Citeste si: Andreea, în lacrimi, după ce Emanuel a învinuit-o pentru imaginile ei deocheate apărute în mediul online! „Ea m-a mințit și pe mine” Aflați ce se va întâmpla cu relația celor doi concurenți, vineri, 16 septembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Andreea Mantea, o mamă exigentă: "Nu îl recompensez pentru notele mari sau pentru că face anumite lucruri foarte bine"

Rușii surprinși de dârzenia ucrainenilor: `Înaintau ca nebunii. Am tras în ei tot ce aveam și ei tot înaintau. Părerea mea e că erau drogați`

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andreea, în lacrimi, după ce Emanuel a învinuit-o pentru imaginile ei deocheate apărute în mediul online! „Ea m-a mințit și pe mine” Aflați ce se va întâmpla cu relația celor...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies