Momente dramatice în Casa iubirii! Maria a izbucnit în lacrimi și a implorat să fie eliminată! Iată care a fost verdictul uluitor al Galei! Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat!

,

Maria și-a cerut eliminarea din Casa iubirii, după ce George a fost nevoit să plece temporar din emisiune din cauza unor probleme personale.


In articol:

Săptămâna aceasta s-a încheiat în Casa iubirii în aceeași atmosfera tensionată. În Gala din această seară, Sorin a răbufnit și a dat cărțile pe față în ceea ce îi privește pe Larisa și Ionuț, despre care a afirmat că au de gând să se împace oficial doar pentru a avea un bilet sigur pentru Marea Finală și că în afară emisiunii relația lor nu va rezistă.

Momente dramatice în Casa iubirii! Maria a izbucnit în lacrimi și a implorat să fie eliminată

Gala de astăzi a fost marcată de multe certuri aprige în Casa iubirii, acolo unde presiunea apropierii de Marea Finală apasă pe umerii tuturor concurenților deoarece sunt din ce în ce mai agitați. Pe de altă parte, Andreea Mantea a anunțat încă de la începutul serii că va fi o Gala cu eliminare, care se va desfășura în condiții speciale.

Citeste si: Andrei, gest necontrolat în Casa iubirii! Bianca a fost uluită de comportamentul lui agresiv! „Am văzut o gaură în ușa de la make-up” Iată ce anume l-a scos din minți pe concurent și ce s-a întâmplat în culise!

Spre finalul serii însă, suspansul și emoțiile s-au amplificat, iar Maria și-a implorat cu ochii în lacrimi eliminarea și le-a cerut colegilor ei să o nominalizeze pentru a pleca acasă, mai ales că George, partenerul ei a fost nevoit să se retragă temporar din cadrul show-ului din cauza unor probleme personale.

În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat o răsturnare de situație în Gala, precizând că nu va mai fi eliminat niciun concurent, dat fiind că deja George fusese învoit să plece acasă pentru o perioada. În clipă în care a aflat că nu va mai fi nicio eliminare, Maria a realizat că nu mai are nicio șansă să plece acasă în această Gală și a izbucnit în lacrimi amare implorând-o pe Andreea Mantea să o elimine.

Maria: Vreau acasă, doar atât!

Andreea Mantea: Este o Gala care se desfășoară în condiții speciale! Unul dintre concurenți, George are niște probleme personale pentru care producția i-a dat această învoială! Votul de astăzi ar fi unul incorect! Așadar astăzi, în această Gala nu avem eliminare!

Maria: Nu, va rog! Chiar nu pot să plec!

Radu: Trimiteți-o acasă! Chiar nu mai pot! În fiecare zi să plece acasă! Chiar nu mai suport! M-a exasperat!

Citeste si: Ionuț i-a furat un sărut Larisei în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința reluării relației lor in Casa iubirii!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sorin scoate la iveală detalii neașteptate despre Larisa și Ionuț! „S-o dăm pe față! Afară nu aveți nicio șansă!” Aflați ce se va întâmpla, duminică, in Casa iubirii, de la ora...

Poliţist bătut în Cluj: Colegii agentului au tras focuri de armă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

O posibilă întâlnire în Camera Roșie dintre Laura și Emanuel dă naștere unor discuții aprinse. Acestea continuă între Emanuel și Andrei. Ce se întâmplă între concurenți vedeți...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies