Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene face angajări! Se pun la bătaie sute de posturi. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești

,
Posturi

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene face angajări! Se pun la bătaie sute de posturi. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești

[Sursa foto: Facebook Marcel Boloș]

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene pune la bătaie sute de posturi spre angajare. Iată ce trebuie să faci dacă vrei să gestionezi miliardele de euro din fonduri europene.


In articol:

Marcel Boloş a anunţat, luni, că Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene angajează oameni. Așadar, numărul posturilor în cadrul instituției de stat se va majora cu 30%, până la 1.943

persoane, potrivit România TV.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene face angajări. Ce salarii se vor da

Posturi

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene face angajări. Ce salarii se vor da

[Sursa foto: Facebook Marcel Boloș]

„Dacă în perioada de programare 2014-2020, am gestionat un buget de 24 de miliarde de euro cu 1.407 funcţionari, acum bugetul de gestionat este 96 miliarde de euro, ceea ce înseamnă o creştere a bugetului de trei ori. Am propus o creştere a numărului de posturi, în cadrul organigramei structurii organizatorice. Numărul aprobat de către Guvern este de 1.943 de oameni, este numărul de posturi cu care vom gestiona cei 96 de miliarde de euro”, a declarat Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, potrivit Agerpres, citat de România TV.

Citeste si: Cele mai căutate şi mai bine plătite meserii din România

„Acest lucru înseamnă o creştere de aproximativ 30%, nu am crescut numărul de personal de trei ori, precum a crescut bugetul. Spre exemplu, nu poţi să derulezi activitatea de evaluare a proiectelor, dacă nu ai oameni angajaţi. Era un lucru de neevitat, pentru oricine care este de bună credinţă şi înţelege cum se derulează lucrurile. Puteam bloca 96 de miliarde de euro ale României, Comisia Europeană are dreptul de a întrerupe plăţile”, a mai explicat ministrul.

Lista completă a salariilor de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene poate fi consultată  AICI.

„Faptul că statul român cheltuiește o sumă nesemnificativ de mică raportat la bugetul gestionat este un efort foarte mic în raport cu avantajele foarte mari, de gestionare a unui portofoliu de investiţii”, a explicat Marcel Boloș, despre faptul că PNRR nu prevede cofinanțare.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru angajare

Una dintre condițiile pentru angajarea în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene este cea legată de aranjamentele operaţionale ale PNRR, adică mecanismele intermediare de verificare a jaloanelor şi ţintelor.  

Citeste si: Alexandru Arșinel, umilit de Nicușor Dan. Declarațiile cutremurătoare ale marelui actor: ”Zilele îmi sunt numărate”

„A doua condiţie este cea referitoare la sistemul de management şi control şi suntem în etapa de conciliere cu autoritatea de audit a problematicilor referitoare la sistemelor de management şi control din cadrul PNRR. A treia este cea privind jaloanele şi ţintele, care trebuie să fie încărcate în platforma oficială a CE, pentru a depune în mod oficial cererea de plată numărul unu. O componentă a ceea ce înseamnă condiţii pentru auditul de sistem este cea referitoare la organizarea şi funcţionarea Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene”, a declarat Boloș.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a reuşit un bărbat din Craiova să ascundă timp de un an uciderea fostei soţii. De ce rudele o credeau în viaţă

Ratele la bănci, anulate pe o perioadă de 9 luni! Guvernul a făcut anunțul! Cine beneficiază

Elena Udrea face clarificări tăioase privind dosarul Buzăianu: Ați greșit persoana. Căutați pe acasă umbrele cu PDL

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Motivul pentru care nu se mai fac angajări la stat începând cu data de 1 iulie 2022. Premierul Nicolae Ciucă a făcut anunțul: „Un nou pachet de măsuri sociale și economice”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies