Mihai Mitoșeru, primele imagini cu mama sa după operație: ”Mama a venit acasă!”

Author: Madalina Maftei

Mihai Mitoșeru a făcut publică o fotografie cu mama sa după intervenția chirurgicală pe creier pe care a suferit-o. Camelia Mitoșeru a fost externată și acum se recuperează, a anunțat fiul ei.

Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe cumplite în ultimele câteva săptămâni, mama sa a fost diacnosticată cu tumoare begnină-meningiomă care a trebuit extirpată de urgență. Camelia Mitoșeru a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe creier, actrita a suferit și câteva complicații, iar data externării a fost modificată. Mama lui Mihai Mitoșeru a trecut de orice pericol și acum se află acasă alături de fiul său.

Mihai Mitoșeru, primele imagini cu mama sa după operația pe creier

Mihai Mitoșeru a anunțat în mediul online că mama sa a fost externată și că este ferită de orice pericol în acest moment, operația pe creier a fost un adevărat succes și se simte bine. Camelia Mitoșeru urmează să treacă printr-o perioadă de recuperare mai îndelungată.

"Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Mulțumim din suflet domnului profesor Ciurea, domnișoarei Jasminne Pană și tuturor celor de la Sanador care au pus-o

pe picioare într-un timp record! Aceeași recunoștință pentru toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Să dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin!",
a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în dreptul imaginii cu el alături de mama lui.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Camelia Mitoșeru, internată la terapie intersivă! Starea ei de sănătate este instabilă după operația pe creier

Camelia Mitoșeru, operată pe creier

Camelia Mitoșeru a fost operată pe 3 februarie, aceasta a fost diagnosticată cu tumoare begnină-meningiomă, despre care se știe că se găsește cel mai frecvent la suprafaţa creierului sau la nivelul bazei craniulu. După intervenția care a durat șase ore, Camelia Mitoșeru, a suferit complicații destul de serioase, câteva vase de sânge spărgându-se la nivelul operației, astfel a fost internată de urgență la ATI.

Deși trebuia să fie externată, șederea ei în spital s-a prelungit până când starea de sănătate s-a îmbunătățit. Acum, Camelia Mitoșeru se află în afara oricărui pericol și urmează perioada de recuperare.

Mihai Mitoșeru a fost alături de mama sa în toată această perioadă, ba chiar a cerut ajutorul prietenilor din mediul online pentru transfuzie de sânge, de care Camelia avea mare nevoie înainte de intervenția chirurgicală.

Mai multe persoane importante din mediul online s-au mobilizat și i-au venit în ajutor lui Mihai, Oana Roman, Cristina Ich. Acestea au postat pe paginile lor de socializare strigătul de ajutor a lui Mihai Mitoșeru.

De asemenea, fosta lui soție, Noemi, i-a fost alături în toată această perioadă.

Citeste si: Camelia Mitoșeru trebuie operată de urgență! Mihai Mitoșeru, strigăt de ajutor pentru mama lui! ''Vă rog din suflet''