Vești de ultimă oră despre Camelia Mitoșeru. În ce stare se afla? Mihai Mitoșeru a făcut anunțul

,
Camelia Mitoseru a fost externata
Starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă, după ce i-a fost descoperită o tumoare pe creier, care a trebuit extirpată de urgență. Fiul ei, Mihai Mitoșeru, a anunțat noi vești despre starea de sănătate a mamei sale.


In articol:

Starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru s-a agrvat în ziua în care trebuia să fie externată.

Ea a fost transferată la secția de terapie intensivă după ce mai multe vase de sânge i s-au spart în jurul operației.

Camelia Mitoșeru a fost internată la ATI

Camelia Mitoșeru trece printr-o perioadă dificilă, actrița este încercată de boală. În urmă cu câteva zile, când trebuia să fie externată, starea de sănătate a vedetei s-a agravat și a trebuit să fie internată de urgență la secția de terapie intensivă.

În urmă cu o săptămână, fiul ei, Mihai, anunța pe rețelele sociale că mama lui a fost diagnosticată cu o tumoare begnină-meningiomă, despre care se știe că se găsește cel mai frecvent la suprafaţa creierului sau la nivelul bazei craniului. 

Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a fost supusă la o intervenție chirurgicală extrem de dificilă. Actriței i-a fost extirpată o tumoare din zona craniană.

Din cauza vârstei avansate și a problemelor cu tensiunea, câteva vase de sânge i s-au spart în zona operației.

Mihai Mioșeru a făcut anunțul cel mare, astăzi, pe rețelele de socializare, mama sa a fost externată și de acum începe recuperarea.

”Mama a ajuns acasă! Urmează refacerea care sperăm să dureze cât mai puțin. Vă mulțumim pentru susținere!”, a fost mesajul pe care Mihai Mitoșeru l-a scris pe pagina sa de Facebook.

Mesajul de pe Facebook pus de Mitoșeru
Mesajul postat de Mihai Mitoseru

Citeste si: Camelia Mitoșeru, internată la terapie intersivă! Starea ei de sănătate este instabilă după operația pe creier

Foarte mulți oameni s-au moblizat pentru transfuzia de sânge pentr Camelia Mitoșeru

Oana Roman a făcut apel către toată lumea, în mediul online, să doneze sânge pentru mama prietenului său, care are neapărată nevoie să fie supusă unei operații.

În caz s-au alăturat și Alina Ceușan și Cristina Ich care au reușit, la rândul lor, să mobilizeze mai mulți oameni, a declarat aceasta.

Fiul Cameliei Mitoșeru a postat și el în mediul online un mesaj de ajutor pentru mama sa și a explicat problema cu care se confruntă aceasta:

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru

de hematologie  din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Camelia Mitoșeru, primele declaraţii după operaţie! În ce stare e află mama prezentatorului TV

 

Citește-ne pe
Citește și:

Camelia Mitoșeru, internată la terapie intersivă! Starea ei de sănătate este instabilă după operația pe creier

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Camelia Mitoșeru trebuie operată de urgență! Mihai Mitoșeru, strigăt de ajutor pentru mama lui! ''Vă rog din suflet''

Camelia Mitoșeru, primele declaraţii după operaţie! În ce stare e află mama prezentatorului TV

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies