Vești de ultimă oră despre Camelia Mitoșeru. În ce stare se afla? Mihai Mitoșeru a făcut anunțul

Author: Madalina Maftei
Starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă, după ce i-a fost descoperită o tumoare pe creier, care a trebuit extirpată de urgență. Fiul ei, Mihai Mitoșeru, a anunțat noi vești despre starea de sănătate a mamei sale.

Starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru s-a agrvat în ziua în care trebuia să fie externată. Ea a fost transferată la secția de terapie intensivă după ce mai multe vase de sânge i s-au spart în jurul operației.

Camelia Mitoșeru a fost internată la ATI

Camelia Mitoșeru trece printr-o perioadă dificilă, actrița este încercată de boală. În urmă cu câteva zile, când trebuia să fie externată, starea de sănătate a vedetei s-a agravat și a trebuit să fie internată de urgență la secția de terapie intensivă.

În urmă cu o săptămână, fiul ei, Mihai, anunța pe rețelele sociale că mama lui a fost diagnosticată cu o tumoare begnină-meningiomă, despre care se știe că se găsește cel mai frecvent la suprafaţa creierului sau la nivelul bazei craniului. 

Care este starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a fost supusă la o intervenție chirurgicală extrem de dificilă. Actriței i-a fost extirpată o tumoare din zona craniană.

Din cauza vârstei avansate și a problemelor cu tensiunea, câteva vase de sânge i s-au spart în zona operației.

Mihai Mioșeru a făcut anunțul cel mare, astăzi, pe rețelele de socializare, mama sa a fost externată și de acum începe recuperarea.

”Mama a ajuns acasă! Urmează refacerea care sperăm să dureze cât mai puțin. Vă mulțumim pentru susținere!”, a fost mesajul pe care Mihai Mitoșeru l-a scris pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Camelia Mitoșeru, internată la terapie intersivă! Starea ei de sănătate este instabilă după operația pe creier

Foarte mulți oameni s-au moblizat pentru transfuzia de sânge pentr Camelia Mitoșeru

Oana Roman a făcut apel către toată lumea, în mediul online, să doneze sânge pentru mama prietenului său, care are neapărată nevoie să fie supusă unei operații.

În caz s-au alăturat și Alina Ceușan și Cristina Ich care au reușit, la rândul lor, să mobilizeze mai mulți oameni, a declarat aceasta.

Fiul Cameliei Mitoșeru a postat și el în mediul online un mesaj de ajutor pentru mama sa și a explicat problema cu care se confruntă aceasta:

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie 

din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Camelia Mitoșeru, primele declaraţii după operaţie! În ce stare e află mama prezentatorului TV