Camelia Mitoșeru, internată la terapie intersivă! Starea ei de sănătate este instabilă după operația pe creier

Author: Madalina Maftei
Camelia Mitoseru, internata la terapie intensiva

Camelia Mitoșeru a ajuns să fie internată în spital după ce i s-a descoperit o tumoare pe creier, care a trebuit extirpată de urgență. Mama lui Mihai Mitoșeru ar fi trebuit să fie externată, însă, în urma unor complicații a ajuns direct la terapie intensivă.

Camelia Mitoșeru trece printr-o perioadă dificilă, îndrăgita actriță este încercată de boală. Starea ei de sănătate s-a agravat, în urma intervenției chirurgicale pe creier.

Camelia Mitoșeru, internată la terapie intensivă

Mihai Mitoșeru a anunțat în urmă cu aproximativ o săptămână că mama lui suferă de o tumoare benignă-meningiom, despre care se știe că se găsește cel mai frecvent la suprafaţa creierului sau la nivelul bazei craniului.

Din cauza unor complicații, mama lui Mihai Mitoșeru nu a mai fost externată ieri, așa cum s-a preconizat. Data de 8 februarie era ziua în care actrița ar fi trebuit să părăsească spitalul la ceva timp după operația complicată pe creier, pe care a avut-o săptămâna trecută.

Care este stare de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a fost supusă la o intervenție chirurgicală extrem de dificilă.

Actriței i-a fost extirpată o tumoare din zona craniană. Din cauza vârstei avansate și a problemelor cu tensiunea, câteva vase de sânge i s-au spart în zona operației.

Actrița este conștientă, poate discuta cu cei din jurul său, însă cu dificultate, motiv pentru care medicii au decis să o mai țină sub atentă supraveghere medicală. 

Mihai Mitoșeru este foarte speriat de sparea mamei sale și are emoții în ceea ce privește recuperarea, dar este încrezător că medicii vor face tot ce este posibil pentru a o pune pe picioare. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ceea care i-a fost alături în această perioadă este chiar Naomi, fosta lui soție, care l-a ajutat să treacă mai ușor peste această perioadă complicată.

Camelia Mitoșeru a ajuns pe patul de spital în urmă cu o săptămână, când mare nevoie de transfuzie de sânge.

Citeste si: Camelia Mitoșeru, primele declaraţii după operaţie! În ce stare e află mama prezentatorului TV

Toată lumea s-a moblizat pentru trasfuzie de sânge pentru Camelia Mitoșeru

Oana Roman a făcut apel către toată lumea, în mediul online, să doneze sânge pentru mama prietenului său, care are neapărată nevoie să fie supusă unei operații. În caz s-au alăturat și Alina Ceușan și Cristina Ich care au reușit, la rândul lor, să mobilizeze mai mulți oameni, a declarat aceasta.

Fiul Cameliei Mitoșeru a postat și el în mediul online un mesaj de ajutor pentru mama sa și a explicat problema cu care se confruntă aceasta:

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru

pe Facebook, în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Camelia Mitoșeru trebuie operată de urgență! Mihai Mitoșeru, strigăt de ajutor pentru mama lui! ''Vă rog din suflet''