Camelia Mitoșeru, internată la terapie intersivă! Starea ei de sănătate este instabilă după operația pe creier

,
Camelia Mitoseru este la ATI
Camelia Mitoseru, internata la terapie intensiva

Camelia Mitoșeru a ajuns să fie internată în spital după ce i s-a descoperit o tumoare pe creier, care a trebuit extirpată de urgență. Mama lui Mihai Mitoșeru ar fi trebuit să fie externată, însă, în urma unor complicații a ajuns direct la terapie intensivă.


In articol:

Camelia Mitoșeru trece printr-o perioadă dificilă, îndrăgita actriță este încercată de boală. Starea ei de sănătate s-a agravat, în urma intervenției chirurgicale pe creier.

Camelia Mitoșeru, internată la terapie intensivă

Mihai Mitoșeru a anunțat în urmă cu aproximativ o săptămână că mama lui suferă de o tumoare benignă-meningiom, despre care se știe că se găsește cel mai frecvent la suprafaţa creierului sau la nivelul bazei craniului.

Din cauza unor complicații, mama lui Mihai Mitoșeru nu a mai fost externată ieri, așa cum s-a preconizat. Data de 8 februarie era ziua în care actrița ar fi trebuit să părăsească spitalul la ceva timp după operația complicată pe creier, pe care a avut-o săptămâna trecută.

Care este stare de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Camelia Mitoșeru a fost supusă la o intervenție chirurgicală extrem de dificilă. Actriței i-a fost extirpată o tumoare din zona craniană. Din cauza vârstei avansate și a problemelor cu tensiunea, câteva vase de sânge i s-au spart în zona operației.

Actrița este conștientă, poate discuta cu cei din jurul său, însă cu dificultate, motiv pentru care medicii au decis să o mai țină sub atentă supraveghere medicală. 

Mihai Mitoșeru este foarte speriat de sparea mamei sale și are emoții în ceea ce privește recuperarea, dar este încrezător că medicii vor face tot ce este posibil pentru a o pune pe picioare. 

Ceea care i-a fost alături în această perioadă este chiar Naomi, fosta lui soție, care l-a ajutat să treacă mai ușor peste această perioadă complicată.

Camelia Mitoșeru a ajuns pe patul de spital în urmă cu o săptămână, când mare nevoie de transfuzie de sânge.

Citeste si: Camelia Mitoșeru, primele declaraţii după operaţie! În ce stare e află mama prezentatorului TV

Toată lumea s-a moblizat pentru trasfuzie de sânge pentru Camelia Mitoșeru

Oana Roman a făcut apel către toată lumea, în mediul online, să doneze sânge pentru mama prietenului său, care are neapărată nevoie să fie supusă unei operații.

În caz s-au alăturat și Alina Ceușan și Cristina Ich care au reușit, la rândul lor, să mobilizeze mai mulți oameni, a declarat aceasta.

Fiul Cameliei Mitoșeru a postat și el în mediul online un mesaj de ajutor pentru mama sa și a explicat problema cu care se confruntă aceasta:

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie

din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în urmă cu o săptămână.

Citeste si: Camelia Mitoșeru trebuie operată de urgență! Mihai Mitoșeru, strigăt de ajutor pentru mama lui! ''Vă rog din suflet''

 

Citește-ne pe
Citește și:

Camelia Mitoșeru, primele declaraţii după operaţie! În ce stare e află mama prezentatorului TV

Ioana Ene Dogioiu, despre 'ciocnirea' Cîţu-Voiculescu: 'Încă n-am văzut ca un ministru să ţină declaraţii concomitent cu premierul'

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Camelia Mitoșeru trebuie operată de urgență! Mihai Mitoșeru, strigăt de ajutor pentru mama lui! ''Vă rog din suflet''

Situatie neasteptata in consiliul de eliminare, la Survivor Romania 2021! Favoritii publicului au nominalizat! Cine sunt concurentii aflati in pericol de eliminare?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies