Camelia Mitoșeru trebuie operată de urgență! Mihai Mitoșeru, strigăt de ajutor pentru mama lui! ''Vă rog din suflet''

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 06:20
Mihai Mitoșeru si Camelia Mitoseru Foto(6)
Mihai Mitoșeru trece prin momente grele. Mama lui a ajuns pe mâna medicilor.

Camelia Mitoseru a ajuns pe mâna medicilor și trebuie operată de urgență. Mihai Mitoșeru, fiul vedetei, a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare. 

UPDATE: ''Va Multumim din suflet! Într-un timp record s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie (datorită vouă) și mama se va opera miercuri!'', este mesajul postat de Mihai Mitoseru.

Mihai Mitoșeru trece prin clipe foarte grele. Mama sa, cunoscuta actriță Camelia Mitoșeru a fost internată de urgență și urmează să fie supusă unei intervenții foarte complicate.

Citeste si: ULTIMA ORA! Care este motivul pentru care Mihai Mitoseru divorteaza de Noemi!

Camelia Mitoseru trebuia operata azi, de urgenta!

Mihai Mitoșeru a anunțat în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare, că mama lui, actrița Camelia Mitoșeru, este internată în spital, unde va trebui să fie supusă urgent unei intervenții chirurgicale complicate.

Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor de pe rețelele de socializare fiindcă actrița are mare nevoie de sânge, în țara noastră, în prezent, fiind lipsă uriașă de sânge.

"Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia sa fie operata azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operatia trebuie amânată! Va rog din suflet cine ma poate ajuta sa meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia și spitalul Sanador”! Indiferent ce grupa de sânge aveți! Va multumim din suflet!

Oana Roman, apel disperat pentru mama lui Mihai Mitoșeru

Oana Roman a anunțat și ea în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare, că actrița Camelia Mitoșeru, mama prezentatorului, este internată în spital de urgență și va trebui să fie supusă cât mai rapid unei intervenții chirurgicale complicate!

"Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui.

Când donați specificați pentru Camelia Mitoțeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2", a spus Oana Roman pe Instagram!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Este oficial! Oana Roman și Marius Elisei divorțează: „Am depus actele!” Ce a dezvăluit vedeta despre relația cu Marius Elisei?

De ce a ajuns la spital Camelia Mitoseru

Camelia Mitoșeru a ajuns la spital în iulie 2020, speriată de câteva simptome ciudate pe care le-a constatat. I se umflase piciorul brusc. Aceasta nu a fost operată, ci doar i-a fost administrat un tratament preț de câteva zile. Doctorii i-au descoperit un cheag de sânge pe picior, care putea ajunge la inimă în orice moment.

 

" Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc.

Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!", declara Camelia Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital 

Fiul Mihai Mitoșeru a avut aceeași problemă. Prezentatorul a fost, de asemenea, recent la spital, însă pentru un simplu control.

Medicii au hotărât faptul că trebuie operat pe loc, problema vedetei reprezentând un risc ridicat de deces. Mama sa a fost alături de el și a fost extrem de speriată la auzul veștii.

Citeste si: Mihai Mitoseru, primele declaratii de pe patul de spital! Ce i-a spus doctorul inainte de interventie: ''Tu puteai sa mori oricand''

Mihai Mitoșeru nu este străin de problemele cu care se confruntă acum, dat fiind și că fostul socru a suferit de boala varicelor, aceasta fiind și una dintre cauzele decesului.