Petre Roman, detalii incredibile despre divorțul de Mioara Roman. Fostul premier a spus adevărul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Marina Ionescu

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” continuă seria interviurilor cu oameni din lumea mondena, politica sau personalitati marcante din Romania.

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"  reușește să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor, în fiecare seară de marți, incepand cu ora 23:00.

Sportivi, politicieni, cantareti, medici, oameni de televiziune sau actori vor ajunge sub tirul intrebarilor jurnalistei, Denise Rifai, iar publicul va avea astfel ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum, sa descopere noi fatete ale celebritatilor invitate in emisiune si sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de adevar asupra acestora. În

această seară, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitatul este Petre Roman.

Citeste si: Oana Roman, bătută de Petre Roman în copilărie: "Mă bătea cu cureaua. A fost foarte dur!"

Motivul divorțului dintre Mioara Roman și Petre Roman

În anul 2007, după 34 de ani de căsnicie, Mioara Roman și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate.

Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie. La vremea respectivă, gurile rele spuneau că motivul divorțului dintre Petre Roman și Mioara Roman ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc, cea cu care politicianul a făcut un copil. 

Citeste si: Ce vârstă are soţia lui Petre Roman! Care este, de fapt, diferenţa de vârstă între Silvia Chifiriuc şi fostul premier

În cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", Petre Roman a spus dacă a divrțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc.

"Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia... nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine.

Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele.", a spus Petre Roman.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au un băiat

După divorțul de Mioara Roman, la doi ani, politicianul s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc.

Cei doi au un băiat pe nume Petrus, care a împlinit recent 11 ani. 

"Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune", a spus Petre Roman despre fiul său.

Citeste si: Ce pensie are Petre Roman? Suma pe care o încasează fostul premier al României

Cei doi soți sunt mândri de fiul lor care studiază la Școala Franceză și este studios.

"Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme. Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza", a spus Silvia.