Ce vârstă are soţia lui Petre Roman! Care este, de fapt, diferenţa de vârstă între Silvia Chifiriuc şi fostul premier

,
Difrenţa de vârsta dintre Petre Roman şi Silvia
Care este, de fapt, diferenţa de vârstă între Silvia Chifiriuc şi Petre Roman ?[Sursa foto: Instagram]

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc sunt căsătoriţi de mai bine de un deceniu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda gurilor rele care nu le dădeau nicio şansă. Diferenţa de vârstă dintre cei doi fiind principala problemă.


In articol:

Silvia Chifiriuc este mai fericită că niciodată lângă bărbatul alături de care are o frumoasă familie, semn că diferenţa de vârstă dintre ei nu a contat niciodată şi se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Care este, de fapt, diferenţa de vârstă între Silvia Chifiriuc şi fostul premier

Silvia Chifiriuc şi Petre Roman s-au căsătorit în urmă cu 12 ani şi au împreună un băieţel. Deşi relaţia lor a fost pusă la îndoială încă de la început, timpul a demonstrat că se iubesc şi mariajul lor nu se rezumă doar la bani.

Cântăreaţa are 49 de ani, iar fostul premier 74 de ani, diferenţa mare de vârstă nu i-a complexat niciodată, deşi au existat o mulţime de controverse, mai ales în familia lui Petre Roman, care nu a fost de acord cu mariajul lor.

Între Petre Roman şi actuala sa parteneră, Silvia Chifiriuc, este o diferenţă de vârstă de 25 de ani, care nu a fost un impediment în căsnicia lor.

Petre Roman şi familia
Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, alături de fiul lor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce pensie are Petre Roman? Suma pe care o încasează fostul premier al României

Povestea de iubire dintre Petre Roman şi Silvia Chifiriuc

Silvia a făcut dezvăluiri în urmă cu ceva timp despre începuturile relaţiei cu Petre Roman. Artista chiulea de la cursurile de la operă ca să plece la munte cu fostul premier.

"Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte.

Eram la facultate când l-am cunoscut.

A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace", a povestit Silvia Chifiriuc. 

Petre Roman şi Silvia
Petre Roman şi Silvia, poveste de dragoste

În plus, soţia lui Petre Roman a dezvăluit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ea era într-o relaţie când s-au cunoscut prima oară, în aeroport.

"Eram în aeroport la Milano, era în stânga mea, l-am salutat. În avion, după o oră de zbor, a încercat să mă cunoască, mi-a zis să stau lângă el. Eram într-o relaţie de 11 ani, mi-a rămas o imagine foarte plăcută a degetelor, a fost un gest de admiraţie. N-a fost dragoste la prima vedere, a fost o simplă o discuţie ce mi-a transmis o energie bună.

Am vorbit la telefon, dar eu mă cam feream."

Iată că aceştia au un mariaj de 12 ani şi sunt mai fericiţi ca niciodată. Petre Roman face totul pentru soţia sa mai tânără cu 25 de ani. Silvia Chifiriuc este mereu în pas cu moda, poartă accesori de firmă şi haine tinereşti. Se ştie că fostul premier este un pensionar de lux. Acesta se bucură de două pensii, una pentru activitatea în câmpul muncii, pentru care anul trecut a primit 65.000 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 5.000 de lei pe lună, iar cealaltă, în valoare de aproape 10.000 de lei lunar, ca indemnizaţie de vârstă pentru mandatele de parlamentar.

Citeste si: Cum arată Silvia Chifiriuc, soţia lui Petre Roman? Cu cât este mai tânără de cât fostul premier

Petre Roman este invitat în această seară la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Fostul premier al României, Petre Roman, este invitat în această seară în emisiunea lui Denise Rifai "40 de întrebări". Fostul lider politic va răspunde la cele mai controversate întrebări din cariera sa politică, dar şi la cele din viaţa de familie. Fostul politician este bine cunoscut pentru celebrul divorţ de Mioara Roman, alături de care a trăit trei decenii şi s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc, mai tânără cu 25 de ani decât el.

Urmăriţi în această seară o ediţie incredibilă din "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la ora 23:00 la Kanal D.

Petre Roman, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai
Petre Roman, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai în această seară[Sursa foto: Instagram]

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Oana Roman, bătută de Petre Roman în copilărie: "Mă bătea cu cureaua. A fost foarte dur!"

PREA SĂRACI ca să învețe cum să devină bogați: jumătate din români cer sfaturi financiare de la rude

Roxana Ghiță a spus public cu cine a întreținut relații sexuale în timpul filmărilor pentru Survivor România

Ce pensie are Petre Roman? Suma pe care o încasează fostul premier al României

Cum arată Silvia Chifiriuc, soţia lui Petre Roman? Artista este mai tânără decât fostul premier

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies