Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 23:00, la Kanal D!

,
Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D!
Petre Roman, următorul invitat, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 26 ianuarie, de la ora 22:30, la Kanal D!

Petre Roman, celebrul politician român, este invitatul de marți, 26 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!


In articol:

Fost prim-ministru al României, primul după perioada crucială prin care a trecut țara noastră, Revoluția din 1989, Petre Roman este pregătit să dea curs tirului de întrebări la care va fi supus de către Denise Rifai, marți, 26 ianuarie, într-o ediție memorabilă a emisiunii.  Petre Roman este, cu siguranta, unul dintre cei mai reprezentativi lideri politici ai istoriei postdecembriste, iar viața tumultuoasă a acestuia stârnește în continuare interesul românilor.

Petre Roman vine la ''40 de intrebari cu Denise Rifai''

„A fost tatăl dumneavoastră asasinat din ordinul lui Ceaușescu?”, „A fost lovitură de Stat sau Revoluție în `89?”, „Ați ajuns prim-ministru din întâmplare?”, „Cine nu v-a vrut președintele României?”, „Ați divorțat de Mioara Roman pentru Silvia Chifiriuc?”, „Sunteți supărat de fiica dumneavoastră?”, „Aveți un copil din flori?”, acestea  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate celebrului om politic Petre Roman, de către Denise Rifai.

Nu pierdeti marți, 26 ianuarie, de la ora 23:00, o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, avându-l că invitat pe Petre Roman, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cuplu nonconformist, despărţit din cauza pandemiei. Pensionara de 81 de ani suferă cumplit după soţul ei cu 45 de ani mai tânăr

VIDEO PREMIERĂ Amazon a inaugurat supermarketul fără contact şi fără case de marcat, la Londra

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Kanal D, pe primul loc in audiente, cu emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”

Când apare Godzilla vs. Kong, unul dintre cele mai așteptate filme SF din 2021!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies