Oana Roman, jignită din nou: "Cineva mi-a spart contul și..." Incredibil ce a pățit vedeta și cum a fost tratată

,
Oana Roman a fost jignită într-un mod indirect și a povestit întreaga întâmplare
Oana Roman a fost jignită într-un mod indirect și a povestit întreaga întâmplare[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost jignită în repetate rânduri, majoritatea replicilor acide făcând trimitere la silueta ei. Ce a pățit vedeta acum?


In articol:

Oana Roman a vorbit de nenumărate ori despre bullying și despre felul în care a fost nevoită să suporte comentariile neplăcute venite din partea oamenilor, iar de această dată, vedeta a fost jignită din nou. Cum s-a întâmplat totul și ce le-a povestit Oana Roman prietenilor de pe instagram?

Oana Roman, o nouă experiență neplăcută. Cine a jignit-o și cum a numit-o pe vedetă?

Oana Roman este una dintre cele mai urmărite vedete din România pe instagram, asta poate și datorită faptului că face parte din lumea showbizului încă de la o vârstă fragedă, dar și pentru că este foarte activă și le împărtășește totul prietenilor de pe instagram. S-a întâmplat de multe ori ca Oana Roman să își deschidă sufletul în fața oamenilor și să vorbească despre momentele dificile din viața ei. Vedeta a recunoscut că multă vreme a fost puternic afectată de comentariile răutăcioase pe care le primea, oamenii criticând-o pentru felul în care arată.

Deși acum a slăbit spectaculos și s-a hotărât să își schimbe radical stilul de viață, transformându-se în cea mai bună versiune a ei, Oana Roman primește în continuare comentarii urâte. De această dată, vedeta le-a povestit prietenilor de pe instagram ce i s-a întâmplat, fără ca experiența neplăcută să aibă vreo legătură cu rețelele de socializare.

Citeste si: Oana Roman spune adevărul pe față. Care este, de fapt, relația ei cu Pepe

Mai exact, Oanei Roman i-a fost spart contul de Netflix, iar persoana care a făcut acest lucru se pare că nu a intenționat să îl folosească în locul ei, ci doar să îi atragă încă o dată atenția asupra siluetei pe care o afișează. Numele conturilor a fost schimbat în „Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza”, vedeta declarându-se dezamăgită de faptul că există persoane care folosesc astfel de metode pentru a o ataca.

„Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de lucruri. Vă întreb: e clar că ai serioase probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, a scris Oana Roman pe contul personal de instagram.

Oana Roman a dezvăluit că a fost jignită din nou
Oana Roman a dezvăluit că a fost jignită din nou[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nimeni nu a știut drama prin care a trecut Oana Roman. A dezvăluit ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a născut: „Nu am mai povestit asta niciodată. Este...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Oana Roman, criticată din cauza aspectului fizic. Mesajul pe care l-a transmis internauților

Scandalul 'Partygate' îi poate aduce sfârșitul lui Boris Johnson: Creşte numărul parlamentarilor conservatori care pleacă de lângă premierul britanic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

E de nerecunoscut! Iata cat a slabit Oana Roman! Vedeta a dezvaluit secretul siluetei sale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies